Отворена ски сезона на Јахорини

Председник Републике Српске Милорад Додик, свечано је вечерас на Јахорини отворио овогодишњу ски сезону, изражавајући увјерење да ће ово бити једна од најуспјешнијих сезона на овој олимпијској лепотици.

Република Српска 14.12.2017 | 22:28
Отворена ски сезона на Јахорини
- Желим да честитам руководству Олимпијског центра (ОЦ) ''Јахорина'' на веома успешној припреми за почетак сезоне. Ово је било могуће захваљујући агилном раду и пословима који су обављени на планини уз помоћ Владе Републике Српске - рекао је Додик новинарима.
 
Он је навео да је у прошлим и у овој години уложено више од 50 милиона КМ у побољшавање комуникација, а за ову годину одобрено је 11 милиона КМ, за потребе система за вјештачко осњежавање стаза.

- Јахорина је референтна дестинација за све који желе скијање и одмор. Мислим да је први пут све урађено максимално добро и да су обједињени сви релевантни фактори, и јавни и приватни, како би се Јахорина понудила као најбољи могући избор у овом времену - рекао је Додик.

Он је захвалио свима који подржавају Јахорину, а гостима је пожелео угодан боравак и одлично скијање.

Свечаном отварању ски сезоне присуствовали су и предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић, градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, амбасадор Србије у БиХ Станимир Вукићевић, начелници општина у овом дијелу Српске и бројни гости.

Директор ОЦ "Јахорина" Дејан Љевнаић рекао је да Центар спремно дочекује сезону са одлично уређеним и проширеним стазама.

Он је захвалио предсједнику Републике Српске Милораду Додику и председнику Владе Републике Српске Жељки Цвијановић за изузетну и свесрдну подршку развоју ОЦ "Јахорина", као и представницима локалних заједница.

(Срна)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Јолпаз

14.12.2017 22:52

Не знам да ли је ово за смијање или плакање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОМАНИЈА

15.12.2017 08:59

Каква пропаганга, направили људи концерт, ватромет отвара се зимска сезона дошло педесетак људи (омладинска странка снсд_а, радници олимписког центра наређење од управе преседник долази) који су промрзли на концерту, пола их се разбољело, и са цјеном пића су их припазили нпр. чаша куваног вина износила је невјероватних 6 КМ тако да нису били у могућности ни тако да се угрију бар не већина њих...хахахахахахахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВОЈВОДА

15.12.2017 20:09

Превисе се у задње вријеме Додо мота око Пала и Јахорине, цуј он отвара, хахаха тај мозе да само затвара, а сто се тице ови крајева мозе сањати да це његов СНСД добити на изборима а подрску нема и неце имати од народа, па зна се СзаП је лидер био и остао, а Југовица лопова води у Лактасе да мало продисемо, пардон и Цоловица са Сокоца највецег криминалца, знамо ми добро ко је ко у нас, сиктер у крајину своју.

Name

Репо послови

15.12.2017 10:33

Хахахаха соу циркус Колорадо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзосуа

15.12.2017 14:43

А снијег? Цуо сам да за скијање треба и снијег. Бице кад и свијетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демагогија и блеф..

15.12.2017 16:11

Ето чему служе прецедници и премијери у земљи опљачканог и осиромашеног, непросвијећеног и биједног, али зато веселог, распјеваног и раздраганог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

16.12.2017 07:33

Да ли је Зељкица,у бијелим цизмицама,одскијала поцасни круг?А,ако није,тко зна каква це нам бити сезона?!Благо или теско нама!!

ОДГОВОРИТЕ