Одговараће за своја злодјела

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да ће одговарати сви који су учестовали у организовању и изазивању насиља током утакмице Партизан-Црвена звезда.

Србија 14.12.2017 | 22:14
Одговараће за своја злодјела
Он је истакао да ће одговарати сви без обзира на то да ли су грађани Хрватске.

"Не знам шта су радили не само хулигани, него и криминалци из појединих република бивше Југославије и неких других земаља, јер нису дошли да гледају. Учествовали су у организовању и изазивању насиља и наравно да ће одговарати. То што сте Хрват или грађанин Хрватске, не екскулпира вас од прекршајне и кривичне одговорности", рекао је Вучић у Хавани одговарајући на питање српских новинара. 

Онима који у томе нису учестовали, захвалио се што су били и платили карту. 

"А они који су учестовали у нечему, они ће за своја злодела и те како да одговарају", закључио је Вучић. 

Министарство спољних и европских послова Хрватске је саопштило да су четворица хрватских држављана учествовала у нередима у Београду. 

МУП Србије је после насиља на утакмици Партизана и Звезде саопштио да је у "просторије полиције доведено укупно 26 особа", као и да има више повређених. 

Подсетимо, о теми хулигана Вучић је, као премијер у мају 2016. године, рекао да му је веома тешко да говори о том питању. 

“Ако о томе будем говорио то ће значити да ћемо то да спроведемо, ако не, извинићу се свима за то што немамо довољно снаге да то урадим", рекао је тада Вучић.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

15.12.2017 08:20

ГОСПОДИНЕ ВУЧИЋУ, КРИВ СИ, ТВОЈЕ ИНСТИТУЦИЈЕ НЕ РАДЕ НИШТА, ЛОПОВИ СУ ОКО ТЕБЕ, ТРОШИШ ВРИЈЕМЕ СА ДОДИКОМ КОЈИ ТЕ ВАРА И ВУЧЕ НА ТАНАК ЛЕД, ОКРЕНИ СЕ ПОСЛУ И РАДУ А НЕ ПРИЧАМА КАКО ЈЕ СВЕ ДОБРО, НЕ ПОМАЖУ ОВОМ НАПАЋЕНОМ НАРОДУ ТВОЈИ ОСМЈЕСИ И ЉУБАЗНА РЕТОРИКА. ПОКАЖИ СЕ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјода

15.12.2017 11:14

РЕКОХ МУ ВЕЦ АЛ НЕ СЛУСА !

Name

Пикси

15.12.2017 13:22

Они припадају истом медјународном центру!

Name

Давидовић

15.12.2017 10:56

Тачно тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.З.

15.12.2017 16:17

Да нема Вуцица и његове екипе Онда би србија економски и на гласу и понасању била скоро идентицна БиХ. Наравно да увјек има неких појединаца коме неодговара напредак развој савременог образовања икултуре култзре. Господин Вуциц тренутно сто је и оцигледно води завидну угледну и напредну политику на цитавом балкану... Само болесници невиде потенцијал његов. Само напријед....

ОДГОВОРИТЕ