Гробари: Југ су напали издајници и страни плаћеници!

На једном од навијачких форума објављено је саопштење Гробара о инцидентима и бруталним сукобима на јужној страни стадиона Партизана током "вечитог дербија".

Фудбал 14.12.2017 | 19:45
Гробари: Југ су напали издајници и страни плаћеници!
Цео свет је остао шокиран бруталним инцидентима на стадиону Партизана, фотографијама момака разбијених глава, опрљених од бакљи, такозваних "навијача" који су на "вечити дерби" дошли не да би гледали фудбал него да би се потукли.

Много је верзија догађаја на јужној трибини стадиона на Топчидерском брду. Полиција је саопштила да је било и повређених странаца, што су током дана потврдили и поједини хрватски медији, али и ТВ Партизан.

Ево и саопштења навијачке групе Гробари:

"Да се даље не би шириле дезинформације Јужна Трибина сада се оглашава.

Јуче је у току дербија нападнут Југ (не само Алкатраз него и остале групе) од стране домаћих издајника и хрватских плаћеника. Приче како је Југ нападнут због паљења застава Јанг бојс и Вандал бојс су нетаче, заставе су стајале где и остале и нису запаљене. Та прича да су запаљене је лаж и служила је само као параван за напад и даље криминалне и политичке игре. Ово су Хрвати који су плаћени да дођу да нападну Југ и Гробаре".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар