Бешикташ позајмљује, па купује Боаћија за 9 милиона €?

За Ричмонда Боаћија, нападача Црвене звезде, сваким даном стижу нове понуде.

Фудбал 14.12.2017 | 19:15
Бешикташ позајмљује, па купује Боаћија за 9 милиона €?
Овога пута, турски ЦНН преноси да је тамошњи шампион Бешикташ ушао у трку са Реном и Андерлехтом, који су такође послали званичне предлоге за трансфер у Љутице Богдана 1.

За разлику од Француза који су понудили седам, односно Белгијанаца који нуде шест милиона евра – црно-бели из Истанбула спремни су да за Гањанина издвоје 9.000.000.

Ипак, како се наводи, Бешикташ има жељу да најпре позајми бившег центарфора Ђеное, Јувентуса и Аталанте, с опцијом куповине за споменуту суму на крају истека исте.

С друге стране, Турци наводе и да ће њихов представник у осмини финала Лиге шампиона имати конкуренцију у московском ЦСКА, наредном ривалу српског тима у нокаут фази Лиге Европе, али и енглеском шампиону Челсију, још неколицини премијерлигаша и неколико кинеских клубова.

Боаћи је у јануару стигао у Београд и експресно обезбедио себи место међу у срцу напада. У питању је била позајмица из италијанског друголигаша Латине, али се она у међувремену угасила, па је Ричмонд потписао трогодишњи уговор са најтрофејнијим српским клубом.

И сâм Звездан Терзић, генерални директор Звезде, најавио је одлазак стрелца 22 гола на 27 мечева ове сезоне за тим са Маракане, док он каже да је све "у рукама Бога".

За Звезду је укупно одиграо 47 сусрета, постигао 38 погодака и четири пута био асистент, а у међувремену се вратио и у редове националног тима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар