ТВ Партизан: Сплићани рентирани да направе хаос!

У најновијој епизоди емисије "Партизанов весник" објављена је оваква информација: "У инциденту учествовали чланови кик-бокс клуба из Сплита, један на телу има истетовиран торањ у Вуковару".

Фудбал 14.12.2017 | 18:45
ТВ Партизан: Сплићани рентирани да направе хаос!
Још није познато ко је и зашто учествовао у бруталној тучи на јужној трибини стадиона Партизана током утакмице против Црвене звезде у среду увече.

Поједини медији из Хрватске, објавили су да је неколико Сплићана учествовало у тучи, а да је један од њих тешко повређен.

Исту информацију објавио је и ТВ Партизан у најновијој емисији "Партизанов весник":

"Људи који су учествовали у инциденту и који су, можемо да кажемо, најгоре прошли, јесу држављани Хрватске, који никада нису били на стадиону Партизана, нити на утакмици Партизана. Реч је о члановима неког кик-бокс клуб из Сплита, који су дошли са црно-белим обележјима и у једном тренутку ставили фантомке и бакљама почели да бију све око себе. Један од тих људи који се појављује на снимцима има истетовиран вуковарски торањ на себи".

Уредник ТВ Партизан Жељко Пантић каже да се испитује ко их је и зашто ангажовао.

"Ти људи су прошли најгоре јер на стадиону Партизана никада нису били, па нису знали како да га брзо напусте. Један од најтеже повређених се зове Анте. Ово говори колико имамо егзотично стање у нашем фудбалу и имамо невероватан сплет околности у Партизану да смо у дербију играли цело прво полувреме без подршке, јер су сви гледали невероватни инцидент на јужној трибини. То, наравно, никоме не треба, али наредни дани даће одговор ко је изнајмио ове људе, а има ту и Грка и Бугара, и за чији интерес су доведени. Било би сувише поједностављено говорити да ово има везе са Партизаном и Партизановим навијачима. Ово је нека мало сложенија прича", рекао је Пантић и најавио опширнију емисију за вечерње часове.

Треба подсетити да је ФК Партизан недавно, баш пред меч са албанским Скендербегом, поставио стотинак камера унутар стадиона, јер је то захтевала УЕФА, а те камере, према речима челника клуба, могу да сниме сваки детаљ, зеницу ока сваког гледаоца на трибини.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар