"Шаби или Дирк? И, скренем у Дирка, мање вриједи!"

Питер Крауч, један од најхаризматичнијих играча Премијер лиге, наставио је да нам открива сјајне анегдоте из своје дугогодишње каријере.

Фудбал 14.12.2017 | 16:00
"Шаби или Дирк? И, скренем у Дирка, мање вриједи!"
После детаља о игрању са Робертом Просинечким, легендом југословенског фудбала и Црвене звезде, односно његовој пасији према цигаретама, двестадва центиметра високи центарфор Стоук Ситија сада се дотакао освајања титуле првака Европе с Ливерпулом.

Тачније, некадашњи репрезентативац Енглеске говорио је у разговору за портал 'ФоурФоурТwо' о ономе што се догађало уочи финала Лиге шампиона против Милана 2007. године, када су се 'росонери' реванширали 'Црвени' за митски пораз две сезоне раније у Истанбулу.

"Мислим да је то било уочи финала Лиге шампиона... Били смо негде у Португалу, седам дана пред меч смо се посебно спремали, док смо слободно време проводили возећи картинг. Сећам се да сам после одвозаног круга улетео у пит стоп, место на коме, логично, треба да се зауставите... Тако сам и ја мислио, кренуо сам да кочим, али.... Кочница нигде. Дигнем главу и видим Шабија Алонса с једне и Дирка Каута с друге стране, па помислим у себи – 'Ко је вреднији'?. И, скренем у правцу Холанђанина. Било је поприлично опасно, али је он исте секунде када ме је видео буквално искочио из картинга", закључио је Крауч уз осмех.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар