Младић на свирци пресјекао вене

Протекли викенд дефинитивно ће још дуги низ година остати у памћењу момцима из “Амадеус бенда”. За разлику од других свирки које памте по хистерији и лудом проводу, овај ће бити убиљежен по правом крвопролићу.

Србија 13.12.2017 | 13:15
Младић на свирци пресјекао вене
У једној дискотеци у Македонији, понесен жестоком атмосфером, момак је наочиглед свих исјекао себи вене. Настао је хаос и први су му у помоћ притекли управо популарни музичари и конобари, а само њиховом брзом интервенцијом, као и ургентном доласку Хитне помоћи на лице мјеста, спашен је млади живот, пишу србијански медији.

''Неколико пута ми је прилазио један младић у току свирке и тражио да поново одсвирамо пјесму „Моја земља“. Када смо то учинили, изненада је извадио нож и пресјекао себи вене. Били смо згранути. Конобар који је био поред њега брзо га је извео напоље и Хитна помоћ га је одмах пребацила у болницу. Срећом, спасили су га и све се добро завршило'', рекао је Александар за „Ало!“ и додао:

''Био је то велики шок за нас јер никада до сада тако нешто нисмо доживјели. Искористио бих ову прилику да апелујем на све који нас поштују да ово није начин да се воли музика и да је апсолутно недопустиво повријеђивати себе. Музика је ту да нам живот учини љепшим, а не да икоме наноси бол'', рекао је видно потресени Александар.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Xxx

13.12.2017 12:57

хахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дангуба

14.12.2017 07:58

људска глупост је бескрајна