"ЦР је најпрофитабилнији его у историји фудбала"!

Легенда Реал Мадрида Аргентинац Хорхе Валдано изјавио је да Кристијано Роналдо има невероватно самопоуздање што му омогућава да постиже велике резултате.

Фудбал 13.12.2017 | 10:45
"ЦР је најпрофитабилнији его у историји фудбала"!
"Роналдо је најпрофитабилнији его у историји фудбала, има огромно самопоуздање које му даје невероватну могућност за напредак. Мислим да је неукусно да се критикује ових дана с обзиром на то да је добио награду за најбољег играча света", изјавио је некадашњи репрезентативац Аргентине за шпанску Марку.

Валдано је изјавио да Роналдо има јак его за разлику од вечине данашњих фудбалера који се често муче са самопоуздањем, али није желео да га упоређјује са Лионелом Месијем.

"Не мислим да Роналдо и Меси прихватају много савета са стране, они су различити профили играча, вероватно потпуно супротни, али обојица су подједнако способни да играју на начин који им омогућава да буду у неколико фудбалера који су најбољи у историји овог спорта", закључио је Аргентинац.

Валдано је наступао за Реал Мадрид од 1984. до 1987. године и освојио две титуле и два Купа УЕФА, уз један шпански куп, док је као тренер у сезони 1994-1995 био првак Шпаније.

Са Аргентином је 1986. године освојио Светско првенство постигавши одлучујући гол против Немачке у финалу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар