Криза у Партизану - Управа ускоро о Мути и резултатима

Управни одбор би требало ове недеље да одржи састанак, врло могуће већ у уторак.

Кошарка 11.12.2017 | 22:15
Криза у Партизану - Управа ускоро о Мути и резултатима
Управни одбор Партизана вероватно ће се састати у уторак, а теме ће бити тренутна криза игре и резултата, као и статус тренера Мирослава Николића. Црно-бели су забележели само једну победу у последњих девет утакмица у Јадранској лиги и Еврокупу.  

На последњем мечу у хали Пионир са Цедевитом барем половина присутних је звиждуцима дочекала тренера и испратила га повицима “Муто, одлази”.

Два дана после меча са Цедевитом и спортски директор Драган Тодорић је поручио да „нешто мора да се мења“, док је председник Остоја Мијаиловић недавно дао подршку шефу струке.

Истовремено, Мијаиловић је више пута најавио да ће изаћи у јавност са тачним подацима о висини и структури дуга Партизана.

Иначе, црно-беле већ у среду очекује дуел са Билбаом у Еврокупу, мада су и ту кошаркаши Партизана већ практично изгубили шансе за пласман у Топ 16 фазу.

Дакле, остаје да се види да ли Николић и даље има подршку председника, као и чланова управног одбора клуба, као и да ли Партизан планира да ангажује нека појачања као што је Мијаиловић најавио пре неколико недеља. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар