Фалсификовано десет новчаница

Полицијски службеници Јединице граничне полиције Бијељина на граничном прелазу Рача открили су и одузели десет новчаница у апоенима од 100 КМ за које постоји основана сумња да су фалсификоване.

Босна и Херцеговина 11.12.2017 | 16:30
Фалсификовано десет новчаница
Приликом уласка у БиХ припадници Граничне полиције контролисали су у суботу, 9. децембра, путничко возило "опел", регистарских ознака БиХ.

Детаљним прегледом возила и сувозача држављанина БиХ, уз коришћење специјалистичке опреме, открили су десет новчаница у аопенима од 100 КМ за које постоји основана сумња да су фалсификоване, саопштено је данас из Граничне полиције.

Против лица чији су иницијали М.К. Тужилаштву БиХ биће предат извјештај о почињеном кривичном дјелу кривотворење новца, а новчанице су привремено одузете.

Контролом на граничном прелазу Попови 9. децембра припадници Граничне полиције лишили су слободе лице чији су иницијали Б.Д. за које је утврђено да га потражује Основни суд у Приједору због кривичног дјела угрожавање јавног саобраћаја.

Он је предат припадницима Судске полиције Бијељина.

Дан раније службеници Јединице граничне полиције Брод лишили су слободе шездесетогодишњег држављанина Словеније чији су иницијали С.К, кога Општински суд у Грачаници потражује због кривичног дјела угрожавање јавног саобраћаја због омамљености.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар