Ударац Дерозана и сјајна партија Богдановића!

Српски кошаркаш Богдан Богдановић одиграо је одличну утакмицу у поразу свог Сакрамента од Торонта, резултатом 102:87.

Кошарка 11.12.2017 | 10:30
Ударац Дерозана и сјајна партија Богдановића!
Богдановић је на терену провео 29 минута и за то време постигао 15 поена (4-8 за три), уз по скок и асистенцију, а истакао се игром у одбрани коју је много унапредио ове сезоне.

Торонто је од почетка био у благој предности, прву четвртину је завршио са пет поена вишка, да би на полувремену било +8. Иако је током читавог сусрета Богдан био играч који је држао прикључак, Кингси нису успели да дођу до преокрета. 

У трећој четвртини виђена је једна спорна ситуација, када је најбољи играч Репторса Демар Дерозан ударио по лицу српског репрезентативца, после кошкања двојице играча судије су прегледавале снимак и настала је пауза од 3-4 минута, после које нико није санкционисан.



Управо је Демар био најефикаснији у свом тиму са 25 поена и 9 асистенција, Серж Ибака је додао 20 и ухватио 4 лопте, док је Кајл Лаури забележио дабл-дабл (15 поена и 12 скокова).

С друге стране, Богдан је био један од четворице 'Краљева' са двоцифреним учинком – Зек Рендолф је убацио 19 поена и имао 11 скокова, Бади Хилд се зауставио на 17, а Семпсон је додао 11.

Торонто је остао на трећој позицији на Истоку са 17 победа и 7 пораза, док је Сакраменто међу најлошијим екипама Западне конференције са скором 8-18.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар