Конте: Титула је постала немогућа мисија!

Италијански стручњак Антонио Конте сумња да његов тим Челсија може да одбрани титулу на крају ове сезоне Премијер лиге.

Фудбал 10.12.2017 | 12:45
Конте: Титула је постала немогућа мисија!
Дејвид Мојс је неочекивано победио са Вест Хемом 1:0 првим голом Арнаутовића за "Чекићаре". Контеов тим је претрпео четврти пораз после 16 кола.

Манчестер сити ове сезоне "гази" све редом ове сезоне јер "Грађани" имају 14 победа и само један реми са Евертоном још из августа. Самим тим, шампион нема много простора за киксеве попут данашњег. Тога је свестан и Конте.

"Причати о трци за титулу после пораза је мало чудно. Посебно јер је ово четврти пораз у сезони за само 16 утакмица. Када имате овакав задатак, немогуће је мислити да сте у трци за титулу. Немогуће је. Искуство ми говори да ако желите да останете у трци за титулу, током првог дела сезоне можете да изгубите једном или двапут", рекао је Конте после пораза. 

Једини гол за Вест Хем је у седмом минуту дао Марко Арнаутовић после школског дуплог пâса са Ланзинијем после ког је пласирао лопту поред Асплиликуете и иза леђа Куртое. 

"Изгубили смо од Вест Хема јер смо лоше почели утакмицу и примили смо гол па је било тешко да се вратимо. Гледао сам утакмицу против Манчестер ситија где је Манчестер нападао све време са целим тимом иза лопте. Али, Сити је нашао начин да постигне гол. Уместо тога, ми смо креирали шансе које нисмо користили и сада причамо о поразу. Многи играчи су били уморни. То је нормално када играте мечеве на неколико дана. Почели смо предсезону са истим играчима, већина игра стално и сигурно да нешто морате да 'платите' због тога",објашњава Конте.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар