"Просинечки? Па, тај је пушио и док се туширао!"

Питер Крауч, нападач Стоук Ситија, говорио је за 'ФоурФоурТwо' о својим почецима и одмах се присетио Роберта Просинечког.

Фудбал 13.12.2017 | 08:00
"Просинечки? Па, тај је пушио и док се туширао!"
Популарни 'Велики Жути', легенда југословенског фудбала и Црвене звезде, поред тога што је остао упамћен као велики мајстор, одувек важи за страственог пушача.

"Просинечки? Тај се није одвајао од цигарета. Пушио је пре меча, на полувремену, за време туширања, после утакмице... И то црвени малрборо, поприлично јаку цигарету", открива Крауч.

Некадашњи центарфпр Тотенхем Хотспура, Квинс Парк Ренџерса, Астон Виле, Норича, Саутемптона и Ливерпула играо је са некадашњим везистом мадридског Реала и Барселоне у Портсмуту, у сезони Премијер лиге 2001/2002. 

"Неверован је лик. Мислим да сам те сезоне постигао око 19 голова, а чини ми се да ми је код готово сваког управо он асистирао – сваки пут 'на тацну'. Није говорио превише, али је далеко више разумео енглески него што је желео да га прича. Када бисте причали с њим један на један одговарао би вам на савршеном енглеском, док би – када бисте му рекли да се врати у одбрану – само рекао да не разуме", закључио је 201 центиметар високи центарфор.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пургер

13.12.2017 09:51

Фала на новинском чланку, за јутро, насмијао сам се до суза. Истина права за Просу

ОДГОВОРИТЕ