Марјановић о повратку, третману код судија...

"Можда некад направе неки пропуст, али сви греше", каже центар Детроита о томе колико га судије "штите".

Кошарка 10.12.2017 | 18:30
Марјановић о повратку, третману код судија...
Тренер Детроита Стен Ван Ганди користио је Бобана Марјановића претпрошле ноћи више него ове сезоне.

У "тесној" утакмици против Голден Стејт Вориорса, српски репрезентативац постигао је 10 поена за 15 минута на паркету, што је био његов најефикаснији наступ ове сезоне.

После утакмице, Марјановић је изгледао задовољан својим наступом.

"Мислим да је тренер Ван Ганди видео на тренингу како радим напорно. Зна најбоље како се осећам у одређеном тренутку и срећан сам јер сам имао прилику и јер је видео то у мени. Изашао сам на терен, играо против Голден Стејта и драго ми је што сам био други центар на овој утакмици", рекао је српски горостас.

Амерички новинари питали су га да ли се нервира због свог статуса код судија, односно због недосуђених "малих" фаулова којима га чувари склањају од обруча.

"Не... Другачији сам од осталих, нема много играча мог типа, али навикао сам се на то и најважније је да останем фокусиран. Не могу да увек спустим главу и да се нервирам, већ морам да наставим даље... Кад сам био млађи нервирао сам се, али са годинама и наступима сам добио искуство. Можда некад пропусте нешто да досуде, али сви греше", додао је Марјановић, који је ове сезоне наступио на шест утакмица и просечно играо по 8,8 минута уз 5,5 постигнутих поена.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар