Кежман: СМС није на тржишту!

Менаџер Сергеја Милинковића Савића јасно поручио да његов клијент неће мењати клуб и да је искључиво концентрисан на партије у Лацију.

Фудбал 10.12.2017 | 17:00
Кежман: СМС није на тржишту!
Фудбалер Лација Сергеј Милинковић-Савић интересантан је бројним европским клубовима. Он је летос повезиван са Ливерпулом и Јувентусом, његов менаџер Матеја Кежман рекао је да су стизале и понуде из Шпаније, недавно се озбиљно заинтересовао и Манчестер сити који би да га ангажује већ у јануарском прелазном року...

А српски репрезентативац неће нигде из Лација! Тако бар тврди Кежман.

"Ја сам једина особа која је овлашћена да води преговоре у Сергејево име. Читам у последње време много нетачних информација о мом клијенту. Све то је представља медијски притисак на Лацио, Сергеја и тим, који би могао да прекине одличну атмосферу у екипи", пренели су италијански медији изјаву Матеје Кежмана.

Он је додао да је Сергеј Милинковић-Савић посвећен својим играма у Лацију и да не разматра опцију промене клуба.

"У овом тренутку Сергеј Милинковић-Савић није на тржишту. Не иде из Лација ни за коју цену", јасно је поручио менаџер српског репрезентативца.

Лацио тренутно заузима пето место на табели Серије А са 32 бода, иза Интера (39 бодова), Наполија (38), Јувентуса (37) и Роме (34), а Милинковић-савић уписао је 13 наступа и постигао три гола.

Римски клуб обезбедио је и пласман у нокаут фазу Лиге Европе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар