Кевин Гарнет: Најбољи центар у НБА? Ђоковић?!

Славни кошаркаш побркао презимена двојице сјајних српских спортиста.

Кошарка 11.12.2017 | 14:30
Кевин Гарнет: Најбољи центар у НБА? Ђоковић?!
Бивши НБА кошаркаш Кевин Гарнет (41), освајач МВП признања као играч Минесоте 2004. године, а онда и титуле 2008. са Бостоном, сада води кошаркашку емисију - КГ Ареа 21 и у оквиру ње са својим саговорницима анализира актуелне теме у најјачој лиги света.

У последњој емисији угостио је некадашње играче Рашида Воласа, Рода Стрикленда и Тонија Делка и повела се расправа о томе ко је најбољи центар у НБА?

Повод за то била је изјава Џоела Ембида, играча Филаделфије, који је казао да сматра да је он најбољи на позицији "петице", са чим се многи новинари нису сложили, првенствено из разлога што је дуго био повређен и иза себе нема ни 50 мечева у НБА.

"За мене су четворица испред осталих: Џоел Ембид, Карл Ентони-Таунс, Ентони Таунс и Демаркус Казинс", поручио је Рашид Волас који је најбоље дане каријери провео у Кингсима.

Род Стрикленд се само сложио са Воласом, док је сличног мишљења и Тони Делк. С тим да верује да је једино питање да ли "обрва" може да остане здрав дуже време...

"А Ђоковић?", упитао је Гарнет своје саговорнике, очигледно помешавши српског кошаркаша са још славнијим тенисером. И, да ствар буде смешнија, нико га није исправио!

"Да, њега никако не смемо заборавити...", рекао је Делк, а потом су се присетили да су заборавили и Порзингиса, мада ипак није "петица", него четворка.

Око једног су ипак у праву - и Јокић и Ђоковић имају надимак "Јокер"!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар