Лукићева драма у Левантеу!

Имам проблем са тренером, хоћу назад у Торино! Српски везиста жали због доласка на позајмицу у Шпанију.

Фудбал 10.12.2017 | 14:00
Лукићева драма у Левантеу!
Саши Лукићу не цветају руже на позајмици у шпанском Левантеу и тврди да једва чека да се врати у Торино. Он је летос стигао у клуб из предграђа Валенсије али још није дебитовао за Леванте у Примери.

“Дошао сам у Леванте само три дана пре почетка шампионата. Могао сам да останем у Торину, да играм за млади тим. Али, у договору са управом одлучили смо да потражимо решење на основу којег би добио више простора за игру. Уосталом, у вези Торина су већ Оби, Аква и Басели, а стигао је летос и Ринкон“, навео је Лукић за Коријере ди Торино.

Бивши везиста Партизана и млади репрезентативац Србије уписао је ове сезоне само један наступ за Леванте и то у Купу краља.

“Када сам дошао у Шпанију, знао сам да ће ми бити потребно неко време да се адаптирам. Али, када је тај период прошао, нисам добио шансу. Не знамм
шта је разлог, јер озбиљно радим на тренинзима. Немам добар однос са тренером Мунизом. Нема поверења у мене. А сада још имам и проблем са повредом.“

Лукић се нада да би ситуација могла да се промени у зимском прелазном року.

“Жалим због неких ствари. Требало је да останем у Торину. Стално пратим како игра екипа. Знам да су имали доста проблема са повредама везних играча. Да сам остао, могао би да помогнем. Сигурно би већ имао седам, осам наступа. А у јануару верујем да постоји шанса да се вратим. Надам се да ћу причати о томе са директором Петракијем. Да се ја питам, вратио би се у Торино. Волим и клуб и град”, јасан је био Лукић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар