Предсједништво са члановима ПИЦ-а

Чланови Предсједништва БиХ примили политичке директоре из земаља чланица Управног одбора Савјета за примјену мира у БиХ. , које су упознали с тренутном политичком ситуацијом у Босни и Херцеговини. Истакли су опредијељеност за даљњим радом на примјени реформи и испуњењем услова за добијање кандидацијског статуса за чланство у Еуропској унији, саопштено је из Предсједништва БиХ.  

Босна и Херцеговина 08.12.2017 | 13:23
Предсједништво са члановима ПИЦ-а
- Поновљена је посвећеност наставку еуропског пута Босне и Херцеговине и финализирању одговора на Упитник Еуропске комисије у што скоријем временском року. Изражено је увјерење да ће, упркос тренутној ситуацији, доћи до напретка у процесу европских интеграција Босне и Херцеговине, у смислу реализовања постављених циљева и приоритета када је у питању спољна политика земље.

Чланови Управног одбора су поновили подршку европском путу Босне и Херцеговине и подсјетили да фокус треба бити на примјени социоекономских и других реформи како би се побољшао квалитет живота грађана, унаприједила владавина права и побољшала јавна управа. Такође, похвалили су напредак начињен у овом правцу и позвали све нивое власти у земљи да уложе додатне напоре како би се наставили реформски процеси.

Чланови Предсједништва БиХ су изразили захвалност земљама чланицама Управног одбора Савјета за примјену мира на подршци коју су до сада пружиле Босни и Херцеговини и изразили наду да ће се та подршка наставити и у будућности у оквиру напретка на путу ка пуноправном чланству у Еуропској унији.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

РАСПУЦХИН

08.12.2017 12:48

Оно Инцково "муљање" се не може назвати извињењем па ми није јасно како је Иванић погазио своју ријеч? Или ми је можда јасно јер је опозиција килава а то доказују тиме што не могу срушити владајући режим који гази напаћени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анастасија

08.12.2017 13:48

Тако је Распућине!!! Газе они своје ријечи.Иванић је убедљиво најлукавији политичар...поред Додика, Радмановића.Требамо га изабрати за председника. Он зна шта хоће!!!

Name

Цезар

08.12.2017 14:51

Поларна ноц траје пола године. Код нас траје откад нам упалисе демократско свјетло, ево вец висе од 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Цезара

08.12.2017 15:17

Питај Доду , кочимо све што је добро за државу БиХ по цијен да народ цркне.

Name

Цезар

08.12.2017 20:38

Не могу, не прицамо.

Name

Роки

08.12.2017 23:21

Јел Билл ријеци о 100 000 музахедина који су спремни да ратују за бакира додусе сад је 99 999 један је ухапсен у аустрији.

ОДГОВОРИТЕ