Вучићева слика у школама Србије

На зиду зборнице у средњој школи “Никола Тесла” у Костолцу истакнута је фотографија предсједника Србије Александра Вучића.

Србија 07.12.2017 | 22:40
Вучићева слика у школама Србије
Директор школе Горан Несторовић каже да је слика истакнута на његову иницијативу због посјете министра просвјете Младена Шарчевића.

 “Не видим ту ништа лоше. Нашу школу је јуче први пут посетила висока државна делегација и онда смо у оквиру декорације, а и због жеље да се прикаже култ државности, фотографију која се иначе налази у мојој канцеларији пребацили у зборницу“, наводи директор ове средње школе.

 Он додаје и да је цијела школа поводом посјете делегације била декорисана сликама, како је навео, српских великана попут Михајла Пупина, Николе Тесле, као и пехарима и медаљама ученика школе и да му је жао што то медији нису примјетили.

На питање новинара Инсајдера зар није довољан култ државности застава Србије, Несторовић наводи да у школи, али у његовој канцеларији постоје бројне заставе, али сматра да и фотографија предсједника казује исто.

“Дјеца ће у наредном периоду, као дио градива учити о предсједнику Александру Вучићу као једном од предсједника Србије“, каже Несторовић додајући да је он, док је предсједник био Томислав Николић, у својој канцеларији имао и урамљену његову фотографију.

Несторовић додаје и да се он не бави политиком, али на питање новинара да ли је члан Српске напредне странке каже да јесте, али не и активан члан.

Упркос чињеници да је у тој просторији провео двадесетак минута, министар Шарчевић је навео да слику није ни видио.

Извор: Инсајдер

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

сликом.на.слику

07.12.2017 23:39

Зарје.србија.једнопартијска.дрзава.дасе.меце.слика.једног.тек.избрано.пресједнику.каква.поцаст.том.миротворцу.са.блесавијем.абицијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реган

08.12.2017 04:25

Па сто није ставио Теслу и Пупина у зборницу,то су умови,ста је који мој Вуциц пи.....усти осим сто прелијева из супљег у празно и мазе оци народу ко и овај баја овде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Реган

08.12.2017 08:20

Нема везе, у Српцу у општинској управи висе слике Миле (са њих погледаом стријеља као вук) динензије 1м x 0.6м. Страшно. Тотално смо болесна нација али проблем је што нам лијека нема.

Name

Ре

08.12.2017 07:16

Де се бар науци писат па коментариси несто даље. Бар толико мозес ако се потрудис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ту реалиста

16.12.2017 13:10

Мани треба таква Милетова ,..од 1м са 06м да ставим на фрижидер

Name

Болесно

08.12.2017 08:27

Болест небеско-летећих идиота је неизљечива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаста

15.12.2017 16:14

Све је исто само њега нема...

ОДГОВОРИТЕ