У сузама због Слобиних удараца

Након што су се Луна Ђогани и Слоба Радановић посвађали због Николе Арсића, њихова препирка наставила се и у кући.

Забава 07.12.2017 | 12:55
У сузама због Слобиних удараца
Наиме, Слоба је током свађе ударио из све снаге руком о сто, а када је Луна побегла у кућу он је кренуо за њом.Наиме, Слоба је током свађе ударио из све снаге руком о сто, а када је Луна побегла у кућу он је кренуо за њом.

Певач је синоћ толико побеснео да је ударао све по кући и том приликом поломио руку, што је Луну веома повредило па је лупала по капији плачући на сав глас. Како је то изгледало погледајте ОВДЕ.

Слоба је затим почео да виче гледајући у камере, тражећи да му се доведе доктор, а онда је у спаваћој соби наставио да се свађа са Луном.

 Поломио си руку, иди среди руку. Ко је крив за то што си сломио руку - рекла је Луна.

- Зашто не желиш да ме саслушаш бре? Боли ме ку*ац за руку бре! Нећеш да ме саслушаш бре! - викао је Слоба на Луну, уносећи јој се у лице.

Тада су Слобу одвели код лекара, а Луну је убрзо након тога ухватио напад плача и том приликом је пред свим укућанима признала да је такве агресивне сцене гледала и у свом детињству. Миљан Врачевић ју је упозорио да пази шта говори испред камера, али је Луна касније у пабу ипак Сањи Станковић признала све.



- Никада ниједном мушкарцу нећу дозволити да се тако понаша према мени. Мрзим агресију! Мом оцу то никада нисам дозволила и никад му нисам опростила, а камоли неком мушкарцу! Никад ми те сцене неће изаћи из главе. Гледала сам своју мајку тужну и модру. Слоба ме је разочарао, све је уништио! - говорила је Луна гушећи се у сузама.

Сања је том приликом Луну тешила речима да је све то прошлост и да је њена мајка ојачала због свега.



(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пропалице реалитија

07.12.2017 12:50

Ове пропалице из Задруге се сваки дан бламирају. Поготово ова Злуна и Злобо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Локални Дрипац

07.12.2017 15:03

Клошари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Интересантно

07.12.2017 15:31

Бас нас заболи ста раде тамо, забава за сиротињу. Само не знам ко то гледа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамара

08.12.2017 12:23

Полусвијет....

ОДГОВОРИТЕ