Николић: Доста повријеђених, шансу сам дао млађима!

Тренер Партизана Мирослав Николић рекао је да је Лијетувос ритас на мечу казнио велики број грешака која је његова екипа направила у нападу.

Кошарка 06.12.2017 | 09:30
Николић: Доста повријеђених, шансу сам дао млађима!
"Имали доста проблема са саставом екипе. Доста је повређених играча, па сам дао шансу млађима. Што се тиче саме утакмице, одиграли смо нешто у првом полувремену, али је недопустиво да направимо 21 грешку у нападу. Искусна екипа Ритаса је то кажњавала и тренутно су много уигранији од нас", рекао је Николић после утакмице, објављено је на сајту клуба.

Кошаркаши Партизана изгубили су у Виљнусу од Лијетувос ритаса са 93:75 у седмом колу Групе Ц Еврокупа.

"Имали смо превише изгубљених лопти у првом полувремену, што су они искористили и стекли двоцифрену предност. Мислим да смо играли добро у првој и неким деловима треће четвртине, када смо имали екстра пас, и мислим да је то оно како треба да играмо у наставку сезоне", рекао је бек црно-белих Вања Маринковић.

Као и Маринковић и Марко Чакаревић је навео да су црно-бели имали много изгубљених лопти.

"Играли смо се добро током првих 10, можда 15 минута, али након тога смо их пустили да преузму контролу над утакмицом. Имали смо много изгубљених лопти и допустили смо им пуно скокова и лаких поена. Од друге половине меча, изгубили смо сваку шансу да додјемо до победе", рекао је Чакаревић.

Партизан је уписао и шести пораз у Еврокупу, а у наредном колу дочекује Билбао.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар