Видео: Кари на штакама напустио Њу Орлеанс!

Стеф Кари, један од најбољих кошаркаша данашњице, повредио је скочни зглоб у утакмици са Њу Орлеанс Пеликансима у НБА лиги.

Кошарка 05.12.2017 | 14:30
Видео: Кари на штакама напустио Њу Орлеанс!
Плејмејкер Голден Стејта искренуо је зглоб у покушају да пресече напад Пеликанса у финишу утакмице, уз помоћ је напустио терен, а из хале је изашао на штакама.

Кари је забринуо навијаче Ратника јер је већ имао сличан проблем у прошлости, али су они одахнули јер су рендгенски снимци показали да нема прелома.

"Није ми се десило неко време да искренем зглоб. Видећемо како ћу се осећати сутра и од тога ћемо кренути. Очигледно је незгодна ситуација, али ћу се вратити", рекао је Кари, а онда и критиковао себе: 

"Био је то глуп потез јер сам покушао да украдем лопту, дошло је до ‘бенг-бенг’ ситуације. Нагазио сам на стопало И’Твана јер нисам могао да се зауставим. Боли, али желим што пре да се вратим на паркет. Ставићу лед и почећу са процесом рехабилитације што је пре могуће". 

Вориорси су савладали Пеликансе резултатом 125:115, иако су губили 20 разлике, а Кари ће вероватно пропустити гостовање у Шарлоту, граду у којем је провео детињство.





Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар