Због ње се и матере одрекао

Познати глумац прекинуо је сваки контакт са својом фамилијом јер нису подржавали његову везу са прелепом Сандром.

Забава 05.12.2017 | 10:22
Због ње се и матере одрекао
Глумац Кристијан Бејл већ годинама ужива у срећном браку са лепотицом српског порекла Сандром Блажић. Док није упознао Сандру, Бејл је мислио да се никад неће оженити, али ова љубав га је навела да прекине сваки контакт са својим најмилијима.

Наиме, због тога што нису подржале његову везу, Бејл више не разговара са мајком Џени и сестром Шерон. Овај рођени Велшанин не крије колико је заљубљен у своју супругу и редовно говори како је она разлог због ког је успео у животу.

- Моја супруга је невероватно јака жена. Снажна и отресита, не трпи било какве глупости и зато је волим. Како се понашам код куће, то доста зависи од улоге за коју се спремам, али мојој Сиби се то свиђа. То можете да гледате на два начина - с једне стране неко би рекао 'јадна жена, сигурно јој није лако да се ности са тим', а с друге стране можете да јој завидите и кажете 'каква срећница, у исто време може бити с толико различитих мушкараца' - рекао је својевремено Бејл који са Сандром има ћерку Емелин и сина Џозефа.



Ипак, њихов брак нису испоштовале глумчева мајка и сестра, због чега је са њима још пре девет година прекинуо контакт. Како су писали медији, 2008. године је Бејл буквално физички избацио своју сестру и мајку из хотелске собе у којој је одсео јер су ружно причали о Сандри. Шушка се и да му је у том тренутку сестра Шерон тражила на зајам 100.000 долара, након чега је глумцу пао мрак на очи.

- Не знам шта му је било те вечери. Урлао је на нас без разлога, а његова супруга Сандра, коју сам срела неколико пута, то је све у тишини посматрала. Кристијан нам јако недостаје, али он не одговара ни на наше позиве, мејлове, ни рођенданске честитке, а чак је и неколико пута променио и број телефона. Како бих знала како изгледа, тражим га по интернету, а понекад, када се фотографише с ћерком, могу да видим и како моја унука расте - рекла је својевремено Бејлова мајка.

Иначе, Сандрини родитељи су 1960. напустили Београд и отишли да живе у Америку. Десет година касније родила се Србослава или Сандра Сиби Блажић.

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Добро

05.12.2017 09:47

и ста сад, ста ме брига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колт87

05.12.2017 11:47

Типицна прица модерног времена која има двије стране супротних истина! Она и њени це говорити једно а његови сасвим друго,бице скрипања зубима и суза,а све због љубави,али какве љубави? То знају протагонисти овог слуцаја,мозда љубави ту и нема,мозда је лазна а мозда и није ко то зна! Ниста ново у Новом Добу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

05.12.2017 17:59

Ако је она као што кажете прелијепа, онда ја стварно имам проблем са очима,тј.са видом.

ОДГОВОРИТЕ