Трамп: И Хилари Клинтон је лагала

Предсједник САД Доналд Трамп стао је у одбрану свог бившег савјетника за националну безбједност Мајкла Флина, рекавши да није фер што су му уништили живот јер је слагао у изјави за Федерални истражни биро, док је, како каже, "Хилари Клинтон лагала много пута и ништа јој се није десило".

Свијет 04.12.2017 | 18:32
Трамп: И Хилари Клинтон је лагала
"Осјећам се грозно због Флина. Хилари Клинтон је 4. јула отишла у ФБИ. Није била ни под заклетвом. То је најневјероватнија ствар коју је ико икад видио. Лагала је много пута и ништа јој се није догодило. Флин је слагао и уништили су му живот. Баш није у реду", рекао је Доналд Трамп новинарима у Бијелој кући, преноси Ројтерс.

Агенција наводи да Трамп није пружио доказе својих оптужби против Хилари Клинтон.

Клинтонова је јула 2016. године одговарала на питања у вези са коришћењем приватног сервера за повјерљиве владине мејлове, док је била државна секретарка.

Флин је у петак признао да је лагао ФБИ око својих сусрета са тадашњим руским амбасадором у САД Сергејом Кисљаком и пристао да помогне у истрази о могућем руском мијешању у америчке изборе 2016. године, специјалног савјетника Роберта Милера.

Москва је у више наврата демантовала да се мијешала у изборе.

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар