Лејкерси увели "Лаварово правило"!

Руководство франшизе не жели да се оцу плејмејкера и даље пружа публицитет у дворани.

Кошарка 07.12.2017 | 10:30
Лејкерси увели "Лаварово правило"!
Лавар Бол, отац перспективног кошаркаша Лонза Бола, присутнији је у америчким медијима од свог сина, играча Лос Анђелес Лејкерса и другог пика са овогодишњег НБА драфта.

Пре НБА драфта говорио је да ће Лонзо бити најбољи играч лиге, у међувремену се свађао и са Доналдом Трампом после хапшења свог другог сина у Кини, а прошле недеље је поново заблистао.

"Мој син је бољи од Стефа Карија. Па, чак и да је он десет пута МВП НБА лиге, опет мислим да је Лонзо бољи", рекао је Лавар после једне утакмице.

Челницима Лос Анђелес Лејкерса очигледно (и логично) се не свиђају иступи Лонзовог оца у медијима и због тога су смислили начин да он једноставно престане да даје изјаве новинарима после утакмица.

Славна франшиза поново је "оживела" правило које забрањује представницима медија да се окупљају у делу Стејплс центра одакле утакмице прате чланови породица или пријатељи кошаркаша.

Многи су ту одлуку већ назвали "Лаварово правило", али представници Лејкерса објашњавају да је то правило заправо већ постојало и пре неизбежног Лонзовог оца и да је сада само реактивирано.

"То није ништа ново. Ово је ствар приватности, јер је у том делу хале било присутно више представника медија него пре. Тај сектор је резервисан искључиво за породице и госте играча", објаснио је ПР сектор Лејкерса.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар