Неће бити одлагања 18. кола Премијер лиге БиХ!

"Испоштоваћемо календар такмичења, а проблема са већим количинама снијега тренутно имамо само у Сарајеву", рекао је Елмир Пилав, директор Одсјека за такмичење ФС БиХ.

Фудбал 04.12.2017 | 19:45
Неће бити одлагања 18. кола Премијер лиге БиХ!
"Није планирано, односно неће бити одлагања утакмица 18. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине које ће се одиграти наредног викенда", рекао је агенцији Анадолија Елмир Пилав, директор Одсјека за такмичење Фудбалског савеза Босне и Херцеговине (ФС БиХ).

Истиче да се може десити да усљед сњежних падавина нека од утакмица буде одложена за евентуално 24 сата како би се терен очистио.

"Испоштоваћемо календар такмичења, а проблема са већим количинама снијега тренутно имамо само у Сарајеву. Међутим, људи у клубовима чисте терене и играће се и реванш четвртфинала Купа БиХ између Жељезничара и Широког Бријега у сриједу, као и, како сам раније рекао, наредно коло чиме ће бити закључен јесењи дио шампионата", казао је Пилав.

На стадионима у Мостару и Широком Бријегу протеклих дана навијачи Зрињског и Широког Бријега скандирали су у част осуђених ратних злочинаца, те их по свему судећи чекају ригорозне казне, о којима је Пилав нагласио:

"Сачекаћемо службене извјештаје делегата са утакмица на основу којих ће Дисциплинска и Такмичарска комисија донијети одлуке и о посљедњим дешавањима на стадионима у Мостару и Широком Бријегу. Комисије ће засједати по окончању 18. кола и одлуке ће бити донијете наредне седмице."

Сматра да није било већих пропуста на утакмицама у досадашњих 17. кола Премијер лиге, те да је такмичење апсолутно регуларно.

"Када се одигра 18. коло сачинићу детаљан извјештај о досадашњем току првенства и такмичењу у Купу БиХ, те ће га разматрати чланови Извршног одбора ФС БиХ на наредној сједници у овом мјесецу. Настојаћемо евентуално побољшати неке ствари, али оно што сада могу рећи је да сигурно није било већих проблема и да је Премијер лига БиХ регуларно такмичење", мишљења је Пилав.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар