Нови тренер Келна: Побједа над Звездом за више мечева!

Штефан Рутенбек, нови тренер фудбалера Келна, најављује поход на победу у дуелу са Цррвеном звездом у Лиги Европе.

Фудбал 04.12.2017 | 19:00
Нови тренер Келна: Побједа над Звездом за више мечева!
Звезда у четвртак од 21.05 дочекују Келн у одлучујућој утакмици за пласман у нокаут фази другог по јачини европског такмичења.

Пред расплет обе екипе имају по 6 бодова, али београдски ‘црвено-бели’ имају бољи међусобни скор (добили први дуел 1:0) и проћи ће даље уколико одиграју нерешено, а БАТЕ Борисов не победи Арсенал.

"У Лиги Европе моји играчи ће бити концентрисани на победу и пласман даље. Добро је имати већи број утакмица и прилику да играмо фудбал", рекао је Рутенбек.

Петера Штогера је на клупи Келна заменио Штефан Рутенбек који је до сада радио у омладинској школи Келна.

Рутенбек је пре неколико дана наследио Петера Штогера.

"Видео сам многе позитивне ствари на мечу са Шалкеом, пре свега спремност играча да се такмиче. И мој други утисак током тренига био је позитиван иако сам радио са мањим групом играча. Били су веома ангажовани што ће нам очигледно свима бити од помоћи. Мој фокус биће на промени неколико ствари. Морамо да развијемо нове процесе, да покажемо одговор, да емоционално подигнемо екипу. Морамо да се концентришемоп да уложимо све што имамо како бисмо до зимске паузе остварили што боље резултате и освојили што више бодова", додао је нови тренер ‘Јарчева’.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар