Открила детаљ из приватног живота

Водитељка Сузана Манчић годинама уназад у вези је са грчким бизнисменом Симеоном Оцомокосом. Познато је да у њиховој заједници све функционише као да су у браку, али ових дана се појавила прича да постоји господин који Сузани већ дуже и врло упорно нуди романсу.

Забава 04.12.2017 | 15:18
Открила детаљ из приватног живота
"Има тих упорних удварача неколико, није само један, али ја их мудро ескивирам, трудим се да не будем непријатна. Ипак, кад су баш навалентни, будем груба, питам их најотвореније шта хоће од жене која је одавно резервисана. И то цео свет зна, само се они праве луди", каже најпознатија “лото дјевојка”.

Чињеница је да је мушкарци, посебно они млађи, и даље сматрају секс-симболом, гдје год се појави засипају је комплиментима, али она има очи само за свог вјереника. Шта то Симеон посједује што други немају, логично је питање.



"Свакој жени прија комплимент, па и мени. Љубазно се захвалим и на томе се заврши. Не желим да се мој осмех другачије протумачи. А што се мог вереника тиче, можда ми је најважније то што има стабилан карактер, чим је он издржао везу као што је наша толико дуго. То значи да зна шта хоће, да ме воли, да воли моју децу, да брине о нама као да смо породица, да је вредан, да је веран. Мислим, очи јесу за гледање, погледамо обоје лепу жену, понекад ја прокоментаришем неког мушкарца. И то је то. Једино је веома љубоморан када по стоти пут кажем за Џорџа Клунија да је баш згодан фрајер".

Сузана је искрено признала да су се због ње, кад је била млада, неки мушкарци развели. И сад се понекад деси да јој се неко баш допадне, али та “напаст” је брзо прође.

"У животној сам доби када ме више не воде страсти него и мало разума. Држим живот у својим рукама и апсолутно под контролом. И, богами, није ми се нико толико допао да бих преварила Симеона. Али, једном сам посумњала да он мене вара и најотвореније сам га питала има ли паралелну везу. Само што није пао са столице. Иначе, нисам љубоморна, ни посесивна. Мислим да људи могу да организују живот на поверењу и логичном следу вредности: да ли ти неко заиста треба, да ли ти је са њим лепо. А ако тражиш преко ’леба погаче, то је већ друга ствар".

Извор: Курир/Глориа

Коментари / 0

Оставите коментар