Жељкова ћерка има једну жељу

Жељко Јоксимовић одржао је први у низу концерата под називом „Два света” пред препуним Центром „Сава” .

Забава 04.12.2017 | 08:03
Жељкова ћерка има једну жељу
Певача је поред супруге Јоване из првог реда пратила и Мина, његова ћерка из првог брака, која је пре почетка концерта открила своју велику жељу коју само отац може да јој оствари.

- Надам се да ћу се попети на бину са татом. То ми је највећа жеља - рекла је Жељкова наследница и открила да за разлику од Јоване, којој Жељко редовно пева, са њом искључиво разговара.



- Мени никада не пева! Са мном искључиво много прича. Ја сам та која пева када смо заједно - искрена је била Мина, која је затим открила како се сналази у улози старије сестре.

- Одлично се сналазим са мојим сестрицама и братом Костом. Иако ми факултетске обавезе не дозвољавају да са њима чешће проводим време, врло сам срећна што их имам - рекла је Мина.

Убрзо након што се Мина сместила у публику, Жељко је изашао из бекстејџа и тада је несвесно открио да Мини ипак неће испунити жељу.



 Мина неће бити са мном на бини, али, боже здравља, има времена, биће у публици. Публици сам посветио концерт и драго ми је што се и карте за трећи заказани наступ продају одлично. Мислио сам да је време добре продаје карата ипак прошло. Ово су они прави зимски концерти, још ако падне мало снега, биће још боље. Ми сада почињемо децембарску чаролију и полако нас хвата новогодишња еуфорија - рекао је Жељко, који је затим „запалио” Центар „Сава“.

У публици су се нашли и Илда Шаулић, Иван Босиљчић, Јелена Томашевић, Мило Ђурашковић, министарка правде Нела Куборовић, Чеда Јовановић са супругом, Ненад и Мина Зимоњић...

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар