Тошић: Жао ми је што не идемо са Муслином на СП!

Зоран Тошић, репрезентативац Србије, рекао је гостујући у вестима телевизије ПРВА да је екипи жао што на Мундијал неће ићи са селектором Славољубом Муслином.

Фудбал 04.12.2017 | 18:00
Тошић: Жао ми је што не идемо са Муслином на СП!
Тошић је истакао и да ‘Орловима’ неће бити лако на Светском првенству, иако многи мисле да смо већ прошли групну фазу.

Србија ће у групи Е шампионата у Русији играти са Бразилом, Швајцарском и Костариком.

"С обзиром на то да је Мундијал окупљање најбољих репрезентација на свету и да је свака екипа која се пласирала веома квалитетна, у овом случају постоји тежак жреб и веома тежак жреб. Сигурно је да ће Бразил бити најозбиљнији противник, тим који можда претендује и на светску титулу. Свака репрезентација која се пласирала је квалитетна, али тако и ми тражимо своју шансу и гледаћемо да дамо свој максимум", рекао је Тошић. 

Тим који је донедавно водио Славољуб Муслин била је прва у квалификационој групи и после осам година поста ће учествовати на неком великом такмичењу. 

"Направили смо велики успех самим пласманом, посебно у оваквој групи која је била доста тешка. Завршили смо на првом месту и направили велики резултат. Наравно да нам је свима жао што на Светско првенство нећемо ићи са селектором који је био у квалификацијама, али сам сигуран да људи у Савезу раде најбољи посао и у интересу фудбала, и да ће наћи правог човека за овај посао". 

Србија и даље нема селектора… 

"Људи из Савеза ће се определити за човека који је најадекватнији за то. Крстајић је имао прилику да се докаже током прошломесечне турнеје. Остварио је добар резултат и сигурно је да су челни људи задовољни његовим учинком". 

Упркос томе, од тренутка када је завршен жреб влада велики оптимизам у целој земљи. 

"Већ се створила слика као да смо прошли групу, али се треба посветити, анализирати и спремити за сваку репрезентацију на најбољи начин. После ћемо видети колики је наш максимум у том тренутку". 

За ‘Бамбија’ ће Мундијал бити додатно значај јер се игра у земљи у којој је провео већи део каријере. 

"Веома ми је драго што се турнир одржава у земљи у којој сам провео седам година и надам се да ћу имати прилику да играм пред навијачима који су ме бодрили током тог периода", закључио је Тошић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар