Пјевачица остала "кратких рукава"

Да стара изрека „Није коме је речено, већ коме је суђено“ важи, на својој кожи најбоље је осјетила пјевачица Рада Манојловић.

Забава 01.12.2017 | 20:13
Пјевачица остала "кратких рукава"
Наиме, једна од најуспешнијих „Грандових” звијезда у разговору за „Ало!” открива који су све хитови прошли кроз њене руке и због чега јој се није дало да их сними.

- Највећи сам баксуз на естради, то потписујем. Цијели Северинин албум „Бред Пит” сам отпјевала ја. Дакле, пјесме „Бред Пит”, „Град без људи”, „Добро дошао у клуб”, „Ко ме тјеро” и „Камен око врата”, све сам ја то отпјевала. Међутим, из неког разлога се Саша Поповић није договорио са „аспиринцима”, па су те пјесме отишле Северини - каже Рада и појашњава:

- То није била моја одлука, јер сам била везана уговором за Поповића. Он је о свему одлучивао и плаћао, и његов суд је био да не треба да објавим тај албум. Тада сам толико плакала, али ништа ми није вредјело - испричала је Манојловићева.



Тек када је изашао Северинин албум, директор „Гранда” је схватио да је донео погрешну одлуку, каже Рада.

- Када се све заршило, Саша ми је рекао: „Рајка, извини, али ја то стварно нисам препознао.“ Морам да кажем да Поповић заиста није имао лошу намјеру, а касније су ми се искупили, па су ми урадили „Маракану” и „Алко-тест” - наглашава пјевачица и додаје да је након тога наступило другачије правило у „Гранду”.

- Тада је Поповић одлучио да промени уговор са свим звјездама „Гранда”. Наиме, у првих годину дана само он улаже, а после сами бирамо пјесме, али их сами и плаћамо - објаснила је Рада и открила да је пјесма „Три чаше”, велики хит Милице Тодоровић, првобитно била њена.

 Та пјесма је била код мене, сестре, менаџера, а ми смо је слушали и слушали, и џаба. Моја сестра Маја има другачији укус од мене, па јој често пуштам пјесме које бирам, јер се разумије у нови звук, који је мени потпуно стран - објашњава пјевачица, коју ускоро очекује премијера нове пјесме, коју је снимила са ди-џеј Шонетом:

- Снимили смо и пјесму и спот у року од пет дана, а публика ће моћи да је чује код Огњена Амиџића у емисији.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рукав

03.12.2017 04:31

Мислилаје донети доларе па остала празних рукава неда нико сада костоје некада било

ОДГОВОРИТЕ