Топле емоције за хладне дане

Празничне емоције у новом споту компаније Бинго.

Босна и Херцеговина 01.12.2017 | 16:57
Топле емоције за хладне дане
Ниске температуре, рукавице, капе и шалови, упаљене лампице и декорисане градске улице, вјетар који штипа образе. Сасвим је јасно, стигао је најљепши мјесец у години који осим сњежних падавина доноси и посебне емоције. То је вријеме празничне атмосфере, љубави, осмијеха и сретних тренутака проведених са нашим најближим.  

Ово је и период  када нас велики свјетски брендови и компаније путем реклама подсјећају на оно најврједније, а то су љубав и породица. И то симболично, на крају године, како би у нову годину ушли имајући на уму да су наши вољени заправо највећи поклон који имамо у животу.  

Крај године у којој је Бинго постао тржишни лидер, домаћа компанија искористила је да своје купце изненади новим спотом. Кроз живот је лакше ићи уз драге особе на које можете рачунати за савјет, загрљај утјехе или мало охрабрење, те подршку кроз успоне и падове, као и мале гесте које нам свима пуно значе.

Спот засигурно никога неће оставити равнодушним јер нас све подсјећа да је срећа заиста у малим знацима пажње, а овај потез Бинга показује да је с разлогом водећи трговачки ланац у БиХ.

Погледајте видео а својим најмилијим, малим знацима пажње, покажите колико вам заправо значе.



(БН)

 

 

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Требињка

01.12.2017 16:27

Лијеп,емотиван Спот .Браво....

ОДГОВОРИТЕ