Морало да је буде тако!

Немања Николић у идеалном тиму МЛС лиге! Конкурише и за МВП! Призање српском голгетеру.

Фудбал 02.12.2017 | 14:00
Морало да је буде тако!
Година из снова за Немању Николића! Српски нападач, са мађарским пасошем, освојио је срца љбитеља фудбала широм Сједињених Америчких Држава, па је на концу 2017. изабран у идеални тим МЛС лиге!

Грех би био да није, јер је у дебитантској сезони преко „баре“ постигао 24 гола и најбољи је стрелац првенства (уједно најбољи стрелац клуба у једној сезони), његов Чикаго завршио је трећи у Источној конференцији (најбољи пласман у последњих неколико година), а као шлаг на торту стиао је избор у најбољих 11.

На основу гласова представника медија, играча и тренера, идеални тим чине: Тим Мелиа(Канзас Сити), Џастин Мороу (Торонто), Ике Опара (Канзас Сити), Кендал Востон (Ванкувер), Мигел Алмирон (Атланта), Дијего Валери (Портланд), Виктор Васкез (Торонто), Себастијан Ђовинко (Торонто), Немања Николић (Чикаго), Давид Виља (Њујорк Сити) и Јозеф Мартинез(Атланта).

Осим тога, навијачи су гласиовима одлуичили да је пилен Вељка Пауновића други најбољи новајлија у Лиги, а уи даље је у конкуренцији за звање МВП. Мада, у понедељак, на свечаности у Портланду, највеће шансе да подигне тај трофеј има Дијего Валери.

Тхе дреам теам оф 2017.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар