Вјечити стрес-манијак и борац

Ја сам стрес-манијак, моје срце бурно реагује на сваку лошу вијест. То што сам доживјела мало ко би издржао на ногама, а ја сам три дана послије операције играла представу.

Србија 01.12.2017 | 07:45
Вјечити стрес-манијак и борац
Зорана Павић, једна од највећих поп и денс звезда деведесетих, враћа се на сцену песмом „Тату“.

Почетком двехиљадитих певачица се повукла због здравствених проблема проузрокованих стресом. О тој великој борби Зорана први пут прича за Курир.

"О томе никад нисам желела да причам јер не волим да се пренемажем. Нисам јадница, већ жена борац. Умрећу као таква и с осмехом. Носила сам се са здравственим проблемима и носим се још увек. Мој пример је специфичан, оно што ми се догодило изазвано је ужасним стресом. То што сам доживела мало ко би издржао на ногама. Не глумим Баш-Челика, али три дана после операције играла сам позоришну представу", каже Зорана.

Пјевачица је од дјетињства осетљива.

"Кад сам била мала, имала сам тахикардију и аритмије. Чим чујем нешто непријатно, јако се узнемирим јер сам емотивно луда. Мени срце није болесно, али реагује бурно на сваку лошу информацију. Када су ми јавили да је Манда умро, била сам у колима и мислила сам да ћу издахнути. Ја сам стрес манијак. Непријатељи, ако желе да ме убију, не морају да иду около-наоколо и да ми раде лоше ствари, само нек ми јаве неку лошу вест док сам у саобраћају и без проблема ћу им изаћи у сусрет да ме више нема. Наравно, уколико ме полиција претходно не ухапси јер је забрањено разговарати телефоном док управљаш возилом", каже Павићева.

Никад није жељела да се уда, али признаје да је два пута била „у дивљем браку“.

"Љубавним животом уопште нисам незадовољна, али према браку имам аверзију. Људи кад потпишу тај папир, све им крене низбрдо. Иза себе имам чак два дивља брака, и то никад нико није знао. Цео живот сам се трудила да то сачувам. Имала сам две велике љубави и ко зна, можда је ова у којој сам тренутно трећа срећа. Ја сам емотивно луда и никад не бих патила за неким ко ме не воли. Често се причало да сам с неким с ким уопште нисам била, а ја сам само мудро ћутала. Чак и прича да ме је неки партнер преварио за новац је апсолутна глупост", закључује Зорана.

Многи не знају да је Зорана сестра од ујака славног глумца и редитеља Драгана Бјелогрлића:

"С Бјелом сам провела детињство, веома смо блиски. Често се прекрстим левом и десном кад ме питају: „Зашто ти Бјела не да улогу?“. Ја сам поп певачица која је ушла у неке изазове као што је мјузикл, сада радим комедију, монодраму и кад год сам нешто урадила, Драган ми је рекао своје мишљење и дао сугестију. Хтео је да стане иза монодраме, рекао ми је: „Немој да издајеш ДВД, него да то поставимо у позоришту и онда ћеш моћи да радиш наредних пет година“. Ја нисам хтела, врло свесна да то није мудар пословни потез, али је то била моја емотивна прича и нисам желела да ми је нико дира. Не очекујем од Бјеле улогу, нити је нормално да у мору феноменалних глумаца он сестри која је певачица даје улогу". 

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар