Бившу дјевојку полио киселином

Полиција у Аустрији трага за држављанином Србије, старим 35 година, родом из Браничевског округа, због сумње да је у Бечу у сриједу, на улици, својој бившој дјевојци (31) и њеној пријатељици (19) наочиглед бројних пролазника полио киселину по лицу.

Регион 30.11.2017 | 23:18
Бившу дјевојку полио киселином
Инцидент се десио у улици Ферконоргассе, а починилац је, након што је дјевојке полио киселином, сјео у свој аутомобил и побјегао са мјеста догађаја.

Како сазнаје Блиц, 19-годишња дјевојка има тешке опекотине у предјелу ока, док је жена (31), која је била мета напада, задобила лакше опекотине.

Наводно, дјевојка је недавно оставила момка и отишла код пријатељице у Беч, али је он пошао за њом. Претпоставка је да је он жене полио киселином како би се својој некадашњој дјевојци осветио што га је оставила.

Помиње се и да је овај пар и док су били у Србији имао проблеме, те да је дјевојка више пута пријављивала свог бившег момка због пријетњи које јој је упућивао.

Аустријска полиција трага за сивим "форд мондеом" србијанских регистарских ознака којим је починилац побјегао након што је дјевојке полио киселином.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маја

01.12.2017 06:28

Хехехе, баш мисли побјећи. Сад је бар она безбједна, нема му уласка у ЕУ бар 5 година.

ОДГОВОРИТЕ