Ево како се зову Бренини синови

Синови Лепе Брене и Бобе Живојиновића, Стефан и Виктор, крију од јавности своја права имена!

Забава 29.11.2017 | 20:12
Ево како се зову Бренини синови
Наиме, мало ко је упућен да се Бренина деца заправо не зову Стефан и Виктор, већ због рођења у Америци имају и средња имена. У документима су Стефан Емералд и Виктор Ернест.

- Та имена нам пишу у документима, али ја мислим да нема потребе да их експонирамо. Чудна су. Ја сам рођен у Њујорку, а Виктор у Мајамију и као и сви амерички држављани имамо то средње име - изјавио је Стефан за "Хит".

Он признаје да не воли да га зову Емералд и открива да су се чак и његови најближи пријатељи шалили на рачун његовог имена.

- Другови ме зезају због тога како се зовем. Када их нешто изнервирам кажу: "Ајде, Есмералда, смири се, опусти се." Мама ми је дала то име и једном сам је питао: "Што си ми, бре, дала то име?" - открио је Бренин наследник и додао да никада ником није признао како се зове.

(Ало)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

А Боба ,

29.11.2017 19:46

Као није упознат ,па нису имали породилисте у "БГду. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емералд

30.11.2017 00:33

Знаци зелен. Назив драгог камена, манга. Егзотицно име. Средње име је вазно, ако је прво уобицајено. У реду су имена. Паметна је она. Да је родила у еx YУ биле би фотке њеног органа у свим новинама овако је имала приватност.

Name

Кваки

30.11.2017 09:23

Све је несто модерно. Једном је могла дати има Милутин-Мустафа а другоме Бекрија-Борис. То би било фер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

30.11.2017 12:25

Емералд на арапском знаци Бин Алија.

Name

РАЈНА

30.11.2017 13:07

Која глупава фаца код овог Бобе, Удаја за Бобу је био њен хир , да она сељанчица, Београђанкама отме Бобу, али јој је хир дебело присјео. А он се за њу залијепио јер је била позната и имала пара. Љубав , молим , шта је то, овај воли само себе и паре и никог другог. Сад је спустио гард због синова , јер они заиста воле мајку, која је и остала с а дебељком само због њих. Он сад глуми " заљубљеног мужа" , папучари јер му је то занимање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цудно

30.11.2017 17:31

Занимљиво како су испали безвезе. Обични,незанимљиви, неинтересантни...потпуно ликови са нула харизмом. А такав живот. Такви родитељи.

ОДГОВОРИТЕ