Поповић именован одлуком Владе РС

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић изјавио је данас да је избор новог вршиоца дужности директора Опште болнице у Зворнику Ивана Поповића одлука Владе Републике Српске, а не неких појединаца.

Република Српска 29.11.2017 | 17:49
Поповић именован одлуком Владе РС
Након примопредаје функције између новог и досадашњег вршиоца дужности директора Опште болнице Јована Окуке и Ивана Поповића, Богданић је истакао да је Поповић добио прилику да успостави пољуљане међуљудске односе у овој здравственој установи и унаприједи њен рад.

"Очекујем да Поповић у томе успије, да ова болница буде у корист свих грађана ове регије, а запослени да имају квалитетне услове за рад, што ће зависити и од њих самих", рекао је Богданић у Зворнику.

Он је истакао да је у разговору са Поповићем стекао утисак да има довољно снаге, знања, воље и чврстине да направи добар резултат како би Општа болница била једна од водећих здравствених установа у Републици Српкој.

Министар здравља и социјалне заштите је нагласио да ће у току дана разговарати са свима у болници, не само са љекарима који су протестовали.

"Хоћу да чујем све љекаре, остало здравствено особље и синдикате. Хоћу да са свима нађем заједнички језик с циљем заштите права пацијената и да, свакако, радимо на поправљању међуљудских односа", рекао је Богданић.

Он каже да ће Поповић имати подршку Владе Републике Српске и ресорног министарства и да се нада у подршку запослених, јер је циљ ове здравствене установе да квалитетно пружа услуге.

Новоименовани вршилац дужности директора Опште болнице у Зворнику Иван Поповић рекао је да је интерес свих да болница стабилно функционише, да се врате нормални међуљудски односи и да радници буду задовољни.

"Неопходно је вратити пољуљани углед болнице, јер су у досадашњем периоду многи заборавили пацијенте", рекао је Поповић.

Нагласивши да ће радити у складу са законом и доносити најбоље одлуке за болницу, Поповић је позвао све запослене да се врате на радна мјеста и да Општа болница буде постављена на сигурне ноге.

"Нећу журити са првим потезима, нећу доносити одлуке исхитрено него смислено и разговараћу са свима отворено", рекао је Поповић.

Досадашњи вршилац дужности директора зворничке болнице Јован Окука пожелио је да Општа болница под новим руководством буде најбоља здравствена установа у Републици Српској, јер је интерес да болница ради, да пацијенти буду задовољни и да престане досадашњи циркус.

Он је пожелио Поповићу много успјеха у раду и вођењу болнице сигурним путем.

Влада Републике Српске разријешила је 27. новембра вршиоца дужности директора Опште болнице Зворник Јована Окуку и на ту функцију именовала Ивана Поповића.

Окука је за вршиоца дужности директора Опште болнице Зворник именован 12. октобра када је и разријешен дотадашњи директор Милорад Дрљевић.

Љекари Опште болнице су од 14. октобра одржавали получасовне информативне разговоре испред ове здравствене установе, незадовољни смјеном Дрљевића и именовањем Окуке.

Љекари Опште болнице Зворник договорили су 27. октобра на састанку са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком да прекину са информативним разговорима и наставе да раде у пуном капацитету, а да ће надлежни органи размотрити све претходне процедуре и обезбиједити најбоља рјешења за ову здравствену установу.

(Срна)

Коментари / 44

Оставите коментар
Name

енде. сцхлусс

29.11.2017 17:08

Сретно новом директору,надам се да це радити у интересу свих запослених И да це нам ову криминалну багру у виду комљеновица, бијековица, дрљевица И компаније скинути с врата да моземо нормално да радимо свој посао као сто смо И радили И прије него сто су наси велики доктори пуних дзепова пара а уста пуних г***а направили мајмуне прво од себе а онда од свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Контрапункт

29.11.2017 19:24

И тај Поовиц је само потросна роба, као и сви остали директори у јавним предузецима и дрзавним установама. Рјесење је само у склањању Милорада Додика и ове болесне екипе на власти. Мадјутим, услов за то је да се народ престане понадати као да је ретарфиран. Сви ти доктори су гласали за ову власт.

Name

ре контра

30.11.2017 06:15

Само сањај

Name

ВИДИМО СЕ УСКОРО

29.11.2017 17:20

ДР ОКУКА ЈЕ ПРАВИ ГОСПОДИН, ШТО ЈЕ ПОКАЗАО И ДАНАШЊИМ ЧИНОМ КАДА ЈЕ ПОЖЕЛИО СРЕЋУ НОВОМ ДИРЕКТОРУ И УСПЈЕХ БОЛНИЦИ У ДАЉЕМ РАДУ, А СЈЕТИМО СЕ, НЕ ТАКО ДАВНО , ДИРЕКТОР ДРЉЕВИЋ ЈЕ ПРИЈЕТИО ДА ЋЕ СЕ ЗАПАЛИТИ, САЗИВАО СВОЈЕ ТАБАЏИЈЕ НАЧЕЛНИКЕ ДА МУ ЧУВАЈУ СЛОМЉЕНУ КИЧМУ. ПАКЛЕНИ ДИРЕКТОР ДРЉЕВИЋ ЈЕ ЈАВНО НА ТЕЛЕВИЗИЈИ ИЗЈАВИО КАКО ОН У ЖИВОТУ НИЈЕ ЧУО ОНО ШТО ЈЕ ДР ОКУКИ ИЗГОВОРЕНО. А ШТА ЈЕ ТЕК ИЗГОВОРЕНО НАКОН ДОГОВОРА СА ПРЕДСЈЕДНИКОМ, НИШТА НИЈЕ РАЂЕНО, СМО СУ СЕ ОДРЖАВАЛИ САСТАНИЦ ПО БУЏАЦИМА, РЕМЕТИО СЕ РАД БОЛНИЦЕ, БАЦАНЕ СУ СТОЛИЦЕ НА ДР ПРОДАНОВИЋ, БЈЕКОВИЋ ЈЕ ПРИЈЕТИО ДА ЋЕ НАС СВЕ ПОБИТИ АКО ДРЉЕВИЋ НЕ БУДЕ ДИРЕКТОР, МЛАЂЕНОВИЋ ЈЕ СВАКОДНЕВНО ХИСТЕРИСАО ПО ИНТЕРНОМ КАО И ЊЕГОВА НЕЗАДОВОЉЕНА САПАТНИЦА НАТАША ИВАНОВИЋ . НЕМАМ РИЈЕЧИ КОЈИМА МОГУ ОПИСАТИ ГАДОСТ КОЈУ ОСЈЕЋАМ ПРЕМА ОВИМ НАКАЗАМА ОД ЉУДИ,АКО МИСЛИТЕ ДА БОЛНИЦА НОРМАЛНО РАДИ РИЈЕШИТЕ СЕ КОМЉЕНОВИЋА,ДРЉЕВИЋА ИБЈЕКОВИЋА ИЛИ ЋЕТЕ ИМАТИ ИСТО ИЛИ И ГОРЕ СТАЊЕ НЕГО САДА- ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЈЕЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перса

29.11.2017 22:27

Биједо ботовска. Зар се тако представљас као неписмени губитас. Смањи те комплексе низе вриједности.

Name

Иван Поп

29.11.2017 17:32

Прво набавка бубица па ћемо се контактирати само путем буба-бубица. Споменик ћу да подигнем бубици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгичевића Данијела

29.11.2017 22:21

Цијели Зворник се смије Иван бубица директор болнице, ха, ха, ха, ха,... Комљеновић нека попије кафу и нека разгули за Београд заједно са оним биком од ортопеда. Стевановић пуштен низ Дрину ха, ха, ха, ха,...

Name

Псyцхокиллер

30.11.2017 07:18

Хххахахаха па ваљда ти је јасно да би дотицни у београду могли евентуално да раде у дз мали мокри луг или добановци.

Name

Баба савета

29.11.2017 17:50

Иване сине,ста год радио морас имати у виду то да це те ови доктори увијек мрзити јер си имзаузео мијесто које су они оцигледно резервисали за својенезајазљиве гузице.не дај им да ти придју на километар сви смо видјели какво зло и срамоту носе у својим погледима и дјелима,око њих се сири сумпорасти облак, а задах им је на трулез унутрасњих органа.цувај се лосих људи и све це бити сјајно. На теби је да заврсис оно сто је др продановиц поцео , ако имас његову подрску немој бринути ти си срецан цовјек. Поздрав и пуно успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

29.11.2017 18:15

Баба савета буди ти ипак баба ,и ако ниси баба тако размисљас ,тај твој директор неби могао реално бити ни сеф возног парка у болници а не директор,посто и јесте кв возац из тсц Каракај.

Name

Мирко

29.11.2017 22:29

Баба Савета хвала ти сто откри ко стоји иза г. Ивана. Знаци кухиња Продановица?!!!

Name

Министар

30.11.2017 07:26

Фино сам вам јуце рекао, не стоји ни данијел ни зоран. Ста вам није јасно? Влада поставља и разресава директоре.

Name

И буди Грозан

29.11.2017 18:34

Добро нам дошао иване!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гмаз

29.11.2017 18:39

Ето, чули сте штакори, долазе људи из Бањалуке да вам покажу како се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми

29.11.2017 21:49

и фино им је министар објаснио, као првацицима. Дитекторе именује влада а не неки појединци. Квалитетно спрдање.

Name

Јад

29.11.2017 18:40

Кад су Милокраду Дрљевицу, јавили да је Иван постављен за директора, рикао је плакао , избезумио се , казу да га никад нису видјели таквог, наравно да нису, јер је глумио велицину, то колико је он достојанствен то показује сваки дан у задњих мјесец дана. За десет година његовог сједења у дир фотељи, само је пљацко , сплеткарио и пријетио људима ако нису мислили као он, треба да продје толико времена колико је он био директор да би у овој болници било неког позитивног помака.Једном је издао овај народ, издао га је опет,и неце отици док у тој болници не додје до крвавог обрацуна, јер он на томе ради, усмјеравајуци сизоидног Дуска Младјеновица, И осталу багру од људи, који се ето зову доктори!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговор волини

29.11.2017 19:19

Не рици јаде боелсни Знамо ко си .Познајес се по неписмености и дестак ријеци које стлано мотас укруг од свог јада и злобе.Буквално цес се удавити у г..... које си заједно са својим истим сифрама иза...о

Name

Катја

29.11.2017 18:49

Зворницку болницу не цини само хирургија, има доста младих др који се ускоро врацају са специјализација и субспецијализација, то це само по себи средити ствари, до тада, доктори има да цуте и да раде а онда це диригентска палица (а негдје богами и пендрек) бити предана у руке некорумпираних, неокаљаних и младих људи зељних рада у амбулантама а не просјацењаа испред болнице за нацелницницки додатак.доста је нама бјековицевог и комљеновицевог терора!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

29.11.2017 19:13

Цеститке за Ивана.

Name

богови власти пљачкају

29.11.2017 19:00

СРАМОТА нек буде ових доктора. Поготово оног чупе па човјек прича а у земљу гледа. Јад и бједа чега се боје кад сад се смирише. Као да су нешто попили. Сретан рад новом директору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омг

29.11.2017 19:13

Па овом комљеновицу је преко ноци опала коса и осиједио је погледајте јуцерасњи снимак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фајронт република

29.11.2017 19:26

Шта би комљеновићу, леже на руду а? нема више разгулите мрцине? чекај сад док вам министар пошеље 2 хирурга и 1 ортопеда, да вам људи покажу како се ради и колико не знате..... да завршимо једном за свагда са шупљом причом о најбољим хирурзима регије и томе како нико осим вас не зна да управља болницом. изаће вам на нос овај циркус који сте направили, само тако....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ккк

29.11.2017 20:25

Проблем је сто Министар није доктор!

Name

шаторско крило

29.11.2017 19:55

Љепше се обукао Поповић на примопредаји дужности, него она три балвана кад су ишла на пријем код предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блам

29.11.2017 20:03

Замисли блама да се дрљевић спалио а окука смијењен? не сад озбиљно, без пристрасности....јел сад видите колике будале направисте од себе генерали? оно кад станеш да штитиш дезертера којем је одзвонило, па се сам увалиш у г...а до гуше. е с' овим новим нема галаме, пријетњи, потезања столова и осталих крканских фора.... овај ће вас на фињака једног по једног....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Најбола болница

29.11.2017 20:08

Најбоља болница у регији а два милиона потросено на плацање њихових упутница ван зворника.браво доктори,прво сјебете пацијента а онда га посаљете даље да се васе колеге у к.центрима исцудјавају како уопсте иједан пацијент зив стигне до њих.ето то вам је прица о овим јадним,малим,убогим људима..мозда су једино убогији од њих њихови пацијенти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

29.11.2017 22:34

А ти се сам одајес биједо од цовјека.Какав цовјек? Ниси достојан да носис тај назив.Увијек цес остати злоба и интрига. Нека ти Бог опрости.

Name

Њикњгцвх

29.11.2017 20:31

Честитке доктори, одбранили сте част и углед професије. Слепац само не види да се постигао договор испод жита са председником и да сте се изборили за своју част и свих нас и добили тражено . Нисте имали ботове који седе испред сале, пишу и покушавају својим гадостима упрљати најцаснију професију. Нека вам је срећно и повуци те воду да г**на оду!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

групњак

29.11.2017 20:32

хахаха који су ово папани, па они ни у wц не иду сами, само у маси.а увеце свако са сваким,да повратис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова лемозина

29.11.2017 20:51

хаххахаахах па ове не можеш избацити из директорске канцеларије,,, агле дрље досо мало да се подсјети стариије дана кад се хапало и саком и капом, јел те уватио зал дрљо сто висе ниси ни бивси директор хахахахах? видим и оног бмwа од тендера си паркиро у мзв па на посо долазис зениним аутом,мало ти је оно болан дрљевицу заглавицес се кад будес излазио па цемо ватрогасце морати да зовемо да те цупају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

генерал

29.11.2017 21:08

Хахахаха генерал бијековиц на сваком кораку министру и предсједнику спомиње фамилију а види азмана како се умиљава министру на снимку.. хехехех.да бар узе онај маскирни блејзер од комљеновица висе би лицио на генерала, а овако висе не лицис ни на дивљу него на припитомљеног папкара..

ОДГОВОРИТЕ
Name

УМОБОЛНИ дОКТОРИ

29.11.2017 21:22

ВАРВАРСКА ХОРДА ЛЕВИЈАТАНСКИХ ЗВОРНИЧКИХ ДОКТОРА ПОНОВО ЈАШЕ , ИСТУРИЛИ СУ ЖЕНЕ ОНУ ПАПАГАЈКУ СА ГИНЕКОЛОГИЈЕ И ВЈЕЧИТО НАТМУРЕНУ ИВАНОВИЋКУ САМО СУ САДА ПОГЕЛИ ГЛАВЕ КО ПРАВЕ ЉУДСКЕ ГЊИДЕ . КОГА ЋЕТЕ ВИ ИЗЛИЈЕЧИТИ БОЛЕСНИЦИ ПИТАМ ЈА ВАС?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајмуне

29.11.2017 21:30

Те е неце никад и нико!

Name

Зворницанин

29.11.2017 21:52

Катастрофа ста ради СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тешко народу

29.11.2017 22:04

А братије мајко моја,јадан је онај ко се ту лијечи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погледај нас Бозе

30.11.2017 06:18

Цланови Снсд-а Зворник, све директор до директора, конобар, тесар, рудар,зидар, а факултети заврсени за дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

2 + 10 = X

30.11.2017 06:29

Срам Вас било министере! Па зар у "њиховој" кући из које су Вас најурили прије мјесец дана, да јавно кажете како сте платили 2 мил марака за крпљење њихове нестручности и незнања у збрињавању пацијената? Ми грађани Зворника, до јече били убијеђени како су то најбољи хирурзи, ортопеди, интернисти...овог универзума. Да бар то не рекосте па да у заблуди наставимо ићи код наших стручњака. Да сведемо рачуне, њихова 2 мил + 10 мил бившег директора = најбољи хирурзи регије + најуспјешнији менаџер у историји болнице. У овој једначини недостаје X, у српској математици познат као криминал, корупција, лоповлук....како га ко изговара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

финансије под лупом

30.11.2017 07:52

5.500 КМ дневно се плаћа незнање најбољих и највецих доктора другим фондовима. Толико пацијената не упуцује ни Зворницки ДЗ. Минус на рачуну 10,5 милиона КМ у болници која је најбоље пословала.Ови образа да имају побјегли би негдје од срамоте. Да им је доктор остао в.д. мозда нико не би ни тразио, али овако су својим понасањем у задња два мјесеца показали да крију несто велико (а 12 милиона КМ јесте велико, дрљевиц је у фотељу изасао када је на рацуну било +2 М а када је ногиран на рацуну је било -10,5 М КМ). Информације су стигле до људи који одлуцују па је одлуцено да се ово ријеси на једини могуци нацин - судским гоњењем лопурде МилоРАДА надрљевица и његових сарадника у пллачкању болесног народа. Карма сада удара с друге стране, дрзте гаце, "доктори" и "директори".

Name

Још трпимо и ћутимо

30.11.2017 08:02

Мислим да ће чак и ови јалијаши од доктора бити изненађени када се ускоро у јавност изађе са милионским малверзацијама њиховог пулена, за кога су тако добро поставили своја леђа. Додуше, више су они то радили због себе самих и својих привилегија, а дрљевић је ту колатерална штета. Глава хоботнице је откинута, пипци се сада боре да насаде нову главу на обезглављену стрвину звану зворнички генерал-доктори, па можемо очекивати или тотални распад или формирање новог франкештајна, који ће наставити да убија људе, туче колеге, пријети, опструише, провоцира, уцјењује, баца намјештај, избацује пацијенте који "нису подобни". Расплет слиједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

С лица мјеста

30.11.2017 08:58

Ови настављају по старом, и даље дрзе дупле састанке,опструису,пацијенти их не занимају,ово је катастрофа.илиих тјерајте одавде или им дајте болницу на управљање!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Купљеновиц

30.11.2017 15:39

Провјерено, комљеновиц купљен за нацелницки додатак на хирургији од 300 км мјесецно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миња

30.11.2017 16:25

Лојави и лајави клосар у улози нацелника полудивљем бјековицу, оном дугајлији из цацка, полулудом цвијановицу и двојици специјализаната. Беговица сам заборавио, али он је ионако небитан лик. Хахаха бице занимљиво.

Name

цвијан

30.11.2017 17:11

Куд не прихватих мјесто нацелника кад су ми нудили, сад ме ј***асе и комљен и дрља и бјека , остадо ја без свог додатка, и раније се ниста нисам питао ал сам бар имо додатак.

Name

Хирург

30.11.2017 21:46

Људи засто сте тако немилосрдни према јадном Цвијановицу? Цовјек има сина студента, окренули сте му ледја сад кад сте му најпотребнији! Срамота од колега