Чувар украо више луксузних торби

Радник обезбјеђења у продавници модне куће “Ив Сен Лоран“ у Милану украо је најмање 90 луксузних женских торби вриједних укупно 200. 000 евра, пише РТ.

Свијет 29.11.2017 | 08:52
Чувар украо више луксузних торби
Италијански медији истичу да је он након тога побјегао у Француску, а да је ријеч о 32-годишњем Мамаду Ламине Дионгеу, поријеклом из Сенегала.

Како се наводи, он је 90 торби украо у периоду од децембра 2015. до маја 2016. године.

Такође, медији су описали и на који начин је Дионгеу успио да украде толико торби - долазио је сваког дана рано на посао “и свима је дјеловало да је вриједан радник“, а тада је заправо улазио у складиште и узимао по неколико торби.

“Коријере дела сера“ пише да би он након тога торбе ставио у свој ранац, а оне у складишту намјестио тако да други не посумњају да нешто недостаје.

План је пропао када су менаџери продавнице схватили да нешто недостаје и пријавили све полицији која је погледала сигурносне камере.

Међутим, један од људи који такође раде у луксузној продавници наводно је обавијестио Дионгуеа који је одмах побјегао у Француску и од тада није виђен.

РТ истиче да је једна од украдених торби пронађена на улици, као и да се продаје по цијени од 300 евра, што је тек четвртина цијене из продавнице.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар