Давид Луиз преговара с Реалом!

У игри 40. 000. 000 евра! Трансфер известан већ у јануару.

Фудбал 30.11.2017 | 13:00
Давид Луиз преговара с Реалом!
Успео је Антонио Конте да отера Мајкла Еменала и тако се реши највећег непријатеља у Управи, а како ствари стоје, изгледа да ће Италијан да се ратосиља и „штеточине“ из свлачионице. Само неколико седмица пошто је одстрањен из тима Давид Луиз ушао је у преговоре са мадридским Реалом! 

Према тврдњама поузданог радија Монте Карло, чије су информације обично тачне и сигурне, Бразилац је добио Челсијево зелено светло да слободно тражи себи нови клуб пошто за њега неће бити места у Челсију.

Луиз већ неколико дана разговара са управом актуелног шампиона Европе, а према информацијама РМЦ, тежња све три стране је да се трансфер заврши већ у јануару! 

Он је из Челсијеве стартне поставе одстрањен после велике расправе са Контеом након тешког пораза од Роме на Олимпику (0:3). Интересантно, Плавци су после Луизове елиминације из тима везали четири утакмице без пораза (три победе).

Луизова жеља је да до краја сезоне добије сигурне минуте на терену, како би могао да обезбеди место у авиону за Русију и Мундијал наредне године. 

Челси од Реала тражи око 40.000.000 евра на име трансфера. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар