Завирите у дом Меланије Трамп

Меланија Трамп је открила јавности Божићну декорацију Бијеле куће. Тема декорације је - елегантан са елементима америчке културе и зимске идиле.

Забава 28.11.2017 | 12:34
Завирите у дом Меланије Трамп
Ходници препуни јелки и прелијепих украса, као из бајке у бијелој боји, никога нису оставили равнодушним, а врхунац презентације је били су балетани који су извели чувени балет "Крцко Орашћић".



Меланијини први гости су били ђаци из оближње школе, а један од њих није могао а да не изусти:"Изгледаш прелијепо, као анђео." Прва дама је по традицији, провела неко вријеме са дјецом, правећи Божићне украсе.



Прва дама је за ову свечану прилику обукла Диор хаљину у бијелој боји. Крој хаљине подсјећа на неке које је у скорије вријеме облачила: звонасти рукави, каишем истакнут струк и миди дужина.



Златни детаљи попут стилето ципела и каиша су учинили ову комбинацију свечаном и елегантном, али и идеалном за ову прилику.



Очекује се да ће Меланијину декорацију Бијеле куће видети 25.000 људи уживо. Наиме, бројни политички званичници ће проћи кроз ову институцију у току празничне сезоне.

Извор: Курир/Стил

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Комсиница Цаца

28.11.2017 13:38

Ех, кад би Амери просли кроз насе куце у вријеме слава ,тек би тада схватили какав смо ми народ. Код Меланије не мирисе ниста сем , ње, на Диора. А код нас мирисеее до Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ок

28.11.2017 13:58

Нека унесе мало Славенског духа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ок

29.11.2017 11:48

Словенског