Радмили поставили бомбу испод аута!

Док је наступала у дискотеци у Мајамију, непознати мушкарци монтирали су експлозивну направу испод кола којим је Манојловићева дошла. Полиција је прекинула концерт и деактивирала бомбу.

Забава 27.11.2017 | 15:59
Радмили поставили бомбу испод аута!
Рада Манојловић (32) проживјела је прави пакао на турнеји у Америци! Пјевачица је скоро два мјесеца провела у САД и није ни слутила да ће у њеном омиљеном Мајамију преживјети драму коју ће памтити до краја живота. Како Курир сазнаје, испод аутомобила који је био намијењен за њен превоз, била је постављена експлозивна направа!

На мјесто инцидента убрзо је стигла екипа америчке полиције, која је, након детаљне провјере, утврдила да је у питању бомба.

Двије године тишине

''Инцидент се догодио пре две године. Дискотека у којој је Рада наступала била је дупке пуна. Певачица је са својим тимом на тезгу стигла око поноћи. Возач их је довезао испред дискотеке, након чега је аутомобил паркирао на резервисаном месту. Око три сата после поноћи настао је општи хаос. Обезбеђење клуба је спазило два мушкарца која су се са торбом мувала око њеног аутомобила. Нису хтели да ризикују, већ су одмах позвали полицију'', прича извор.



Он додаје да је наступ одмах прекинут.

''Двадесетак униформисаних људи улетело је у дискотеку. Рада је моментално престала да пева. Није знала шта ју је снашло. Уплашила се, а неколико полицајаца ју је опколило. Током тоталне блокаде, која је била на снази нешто више од сат времена, нико није могао да напусти локал, нити да уђе у њега. Кад су утврдили да је испод Радиног возила постављена бомба, настали су права цика и вриска.



Сви су били преплашени, а нико није смео да напусти локал. Бомба је успешно деактивирана, а аутомобил је одвезен у полицију. Касније се испоставило да је бомба била постављена испод погрешног возила и да је певачица могла да буде само колатерална штета. За сваки случај, Рада је током боравка у Америци добила појачано обезбеђење'', завршава извор.

Тим поводом позвали су Раду Манојловић и она је потврдила сазнања:

''О томе никад нисам желела да причам. Хвала богу, све се завршило како треба. Сматрам да нема потребе правити сензацију од тога. Непријатности се дешавају, али ја се трудим да им не дајем на значају. Сада радим на новим песмама и једва чекам следећу годину, када ћу поново отићи на турнеју по Америци'', казала је Рада.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Црни Груја

27.11.2017 15:36

Хахаха који шупљак. Курир озбиљно принети да угрози Информер по глупостима и лажним вијестима. Двије године чекали да објаве. Па ма*у вам кога бре правите будалама. Јавна тајна је да ове естрадне протуве плаћају од 100 до 200 евра којекакве новинарчиће да измишљају о њима текстове. Кад нема концерата и наступа добре су и лажи у жутој штампи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

27.11.2017 16:18

зута стампа. Курир, Информер, Независне, Глас.