Није хтјела да постане прва дама

Супруга америчког председника Доналда Трампа Меланија није желела да постане прва дама Сједињених Америчких Држава, тврди дугогодишњи пријатељ Трампових, пренео је “Хил”.

Свијет 27.11.2017 | 13:48
Није хтјела да постане прва дама
- Ово није оно што је она желела, па куд пукло да пукло. Мислим да није веровала да ће се то догодити – испричао је неименовани извор.

 
Меланија је, упркос томе, била особа која је подржала кандидатуру свог супруга за председника САД.

- Он је увек желео да се кандидује. Она је била та која га је држала у томе само тиме што би рекла да учествује у изборној трци или не. Мислим да никад није била нешто луда за тим – рекао је бивши саветник Трампове кампање Роџер Стоун.

Он је подвукао да је Меланија рекла свом мужу да се кандидује или не, да нема друге.

- Она је рекла: “То није моја ствар. То је Доналдова ствар". Мислим да је схватила да ће он бити несрећан ако се не кандидује – навео је Стоун.

Меланија Трамп није коментарисала ове наводе. Прва дама се новоизабраном америчком председнику придружила у Белој кући тек у јуну изборне године 2016, кад је њихов син Барон завршио школску годину у Њујорку.

Меланија се почетком године нашла у јавном “окршају” са првом Трамповом женом Иваном, након што се Ивана нашалила да је “она права прва дама”, подсетио је “Хил”.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар