Ово нисте знали о Меланији Трамп

Новац не мијења баш све…

Забава 26.11.2017 | 19:27
Ово нисте знали о Меланији Трамп
Када је његов отац, Доналд Трамп побједио на предсједничким изборима у Америци прошле године, званично је објављено да Барон Трамп, син Доналда и Меланије Трамп, неће промијенити адресу и преселити у Вашингтон, односно Бијелу кућу. 

Одлука је била на Меланији, која је одлучила да остане са својим сином у Њујорку, како би млади насљедник без икаквих ометања завршио школску годину коју је нешто раније започео.

1. Меланија је главна фигура у његовом животу

Што и није чудно, с обзиром да знамо колико је Доналд и прије него што је постао председник Америке био заузет разним бизнисима који су њему и његовој породици омогућили луксузан живот.

“Он никада није мијењао пелене и мени је то сасвим у реду. То ми није важно. Јако је важно да добро упознате особу са којом дијелите живот и да знате добро своје улоге у вашој вези.”

2. Савршен баланс између каријере и родитељства

Меланија није започела своју каријеру са накитом док Барон није пошао у школу. Када је увидјела да има слободно вријеме, а да то не угрожава њен приоритет, а то је њен син, започела је свој бизнис који ни у једном моменту није био важнији од породице.

“Ја сам мајка 24/7: то је мој први и најважнији посао. Када је Барон у школи, имам времена да се позабавим нацртима и са свим осталим стварима везаним за мој посао.”



3. Меланија вјерује да је паметно да пустите да ваше дијете погријеши

“Мислим да је јако важно да дате свом дјетету простора да направи грешку, у циљу да би научио. Грешке ти дају крила касније у животу. Пустите их да погријеше с времена на вријеме,тако ће научити сами да се снађу када ви не будете ту да им помогнете.”

4. Језици су јако важни

Још 2008. године, Меланија је изјавила да њен син говори енглески, француски и њен матерњи, словенски језик. Данас, најбоље говори енглески и словенски на ком прича са мном и мојим родитељима, односно баком и деком.

5. Подржава његову креативност

Чак и када прави хаос.

“Његова машта расте и јако је важно да се његује. Црта по зидовима у својој соби, а када га то прође, прекречимо. Једном се играо пекара и написао је на зиду “Баронова пекара” са шареним оловкама. Веома је креативан, и мислим да ако стално говоримо својој дјеци НЕ! питање је шта ће се десити са њиховом креативношћу.



6. Меланија се страсно бави хуманитарним радом везаним за дјецу

Чак и пре него што је постала прва дама и мајка,Меланија се бавила хуманитарним радом у неколико фондација које помажу дјеци из цијелог свијета на различите начине.

7. Срећна је што има једно дијете

Када су је питали да ли можда жели још дјеце, Меланија је рекла “Не волим да кажем никад, али мој живот је веома ужурбан. Срећни смо и моје руке су пуне са моја два момка – са великим (Доналд Трамп) и мојим малим – сином Бароном.

8. Какав отац – такав син

Као и његов отац, Меланија је једном изјавила како Барон воли да креира цијеле градове и аеродроме помоћу Лего коцкица, и да је небројено пута провела са њим вријеме помажући му и играјући се са њим.



9. Једном га је намазала кавијаром

Меланија је завршила на насловним странама пре неколико година када је открила да је на свог сина ставила крему са својим потписом од кавијара. “Намазала сам га од главе до пете. Много му се свидјело!



10. Барон има много више од своје спаваће собе

Мали принц има цио спрат за себе у Трамп згради.

11. Његово школовање кошта 46.690$ годишње

Барон тренутно похађа пети разред у Вашингтону и ужива у скупом образовању које су му родитељи обезбједили.



12. Умије да саслуша

“Мислим да је најважнија тајна у родитељству умјети да их саслушате. Слушам пажљиво шта ми говори, шта га мучи, и шта га чини узбуђеним. Једино тако могу да га подржавам и савјетујем. Не намећем му своје ставове и не говорим му шта ми се свиђа, а шта не, желим да своје ставове гради сам и да постане свој човјек.”

Извор: Курир/Стил

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

даноутофсанд@yахоо.цом милорад данцуо

27.11.2017 02:14

Ако мморете поздравит 1даму њеног муза исина авама вроуспјесно напредовање васем добрам послу поздрав из бањскоб раја хот спрингс аркансас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

27.11.2017 12:56

Милораде,преведи ово сто си написо на енглески да те бар неко разумије.