Грујић мора на позајмицу!

„Међутим, не сме да напушта Енглеску да не би направио грешку као Лазар Марковић“, поручује Зоран Стојадиновић.

Фудбал 27.11.2017 | 19:00
Грујић мора на позајмицу!
Прва сезона је служила за привикавање на нове услове и другачији фудбал. Међутим, и ове године некадашњи везиста Црвене звезде Марко Грујић ретко добија шансу у првом тиму Ливерпула. Одиграо је свега 13 минута у Премијер лиги, форму бруси играјући за други тим Редса.

Мундијал је пред вратима, Младен Крстајић рачуна на Грујића, али... Проблем је минутажа која би могла да буде решена у зимском прелазном року.

То је најавио менаџер високог везисте Зоран Стојадиновић у разговору за Блиц.

„Грујић већ у јануару мора да иде негде на позајмицу, у екипу коју ће играти. То мора да буде неки енглески клуб, да не би направио грешку као што је то урадио Лазар Марковић. Да је Лазар био мој клијент, никада га не бих саветовао да напушта Енглеску. Променио је стил, земљу, темперамент, климу, зато је његов повратак у Ливерпул био немогућа мисија. Да се вратим на Грујића. Веома га цене у Ливерпулу и зато он није нигде отишао, јер нису хтели да га пусте. Али неопходно му је више минута на терену и зато је позајмица већ у јануару најбоље решење за њега“, рекао је меанџер српског репрезентативца Зоран Стојадиновић за Блиц.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар