Филип Ђуричић у Звезди?!

Ђуричић договорио са Сампом одлазак за месец дана, какве су Звездине шансе? "Не вреди им да ме задржавају кад већ тренер не рачуна на мене", поручио 25-годишњи везиста.

Фудбал 27.11.2017 | 21:45
Филип Ђуричић у Звезди?!
Како се ближи јануар све више се размишља о зимској фудбалској пијаци. Црвена звезда би кроз месец дана могла да остане без неких ваних играча, па челници црвено-белих морају да размишљају и о евентуалним појачањима. Поготово што сасвим реално делује могућност да екипа презими у Европи. 

Последњих месеци на Маракани су веома популарни повратници - из печалбе су се вратили и имају значајне улоге у јесењим успесима клуба Крстичић, Родић, Пешић, Савић, Стојковић, Јовичић... По опробаном рецепту Звездан Терзић и његови сарадници желе да наставе и ове зиме. Више није никаква тајна да је Звездина топ мета Милан Јевтовић из Анталије, а говорка се да би назад у Србију могао и Филип Ђуручић. Момак из Обреновца који је у последње четири године променио пет клубова (Бенфика, Мајнц, Саутемптон, Андерлехт, Сампдорија) и нигде се није наиграо, фигурира као опција за везни ред црвено-белих. Ако ништа друго, оно бар кроз новинске ступце...

"Нико ме из Звезде није контактирао", почео је причу у мини интервјуу за Спортски журналЂуричић. "Никада није постојала озбиљнија прича да се вратим на Маракану. Увек је то било нешто без конкретних предлога и потеза. У сваком случају, много ствари би требало да се поклопи како бих се заиста вратио".  

Један важан предуслов је већ испуњен. Ђуричић жели да напусти Ђенову ове зиме, а како сам каже договор са Сампдоријом је постигао, тако да обештећење не би требало да представља проблем...

"Уговор ми истиче на лето, али договорили смо да могу да одем у јануару. Клубу ће такође одговарати такав епилог. Не вреди им да ме задржавају кад већ тренер не рачуна на мене. Дакле, напустићу Сампдорију у јануару. Ушао сам у игру само на првој утакмици сезоне. Из клуба су ми рекли да тренер одлучује о свему и то је то".      

Црвена звезда?

"Свако има своју рачуницу, па тако и мој матични клуб. Сви знају колико волим Звезду. Пратим све утакмице и фудбалера и кошаркаша". 

Репрезентација?

"Последњи позив добио сам од Радована Ћурчића 2016. Муслин ме није имао у плановима... Волео бих да поново постанем репрезентативац, али није реално да о томе размишљам кад имам проблем са статусом у клубу. Србији желим пуно среће у Русији", закључио је Ђуричић, чија је годишња плата у Италији тренутно 850.000 евра.  

Извор: моззартспорт

фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар