Дејан Радоњић нови тренер Галатасараја?!

Дејан Радоњић, најтрофејнији тренер у историји Црвене звезде, главни је кандидат за новог тренера Галатасараја, сазнаје Спортклуб.

Кошарка 26.11.2017 | 18:30
Дејан Радоњић нови тренер Галатасараја?!
Како се наводи, турски великан понудио је посао црногорском стручњака и преостало је само да се он изјасни да ли жели да седне на клупу тима из Истанбула.

Ерман Кунтер је летос сео на клупу тим из Истанбула после три године у Ле Ману, али није остварио очекиване резултате – клупа му се озбиљно дрма и било је најава да ће већ бити смењен, али га је “извадила“ победа над Хапоелом у гостима. 

Међутим, пораз од Трабзона 103:82 натерао је управу да размишља о новом тренеру, али Кунтер је под уговором и неће бити смењен док клуб не осигура замену. 

Радоњић је од 2005. до 2013. био тренер Будућности, кратко је био селектор Црне Горе, а у Црвеној звезди био је од 2013. године и остварио је невероватне резултате – по трипут је био освајач АБА лиге и домаћег првенства, пре две сезоне Звезда се пласирала међу осам тимова у Европи, а прошле јој је исти успех за длаку измакао упркос чак 16 победа у Евролиги. 

Галата се мучи ове сезоне, у националном шампионату има скор 3-4, а у Еврокупу има само једну победу из шест мечева.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар