Тајне свлачионице Ситија: Марио разбио ТВ копачком!

О неваљалом Балотелију, какав је Роберто Манћини, какве су бизарне ритуале имали Клиши и Шмајхел испричао је дугогодишњи члан стручног штаба Манчестер ситија.

Фудбал 26.11.2017 | 20:00
Тајне свлачионице Ситија: Марио разбио ТВ копачком!
Много живописних фудбалера упознао је дугогодишњи економ Манчестер ситија, некадашњи енглески фудбалер Лес Чапман, а у интервјуу за "Дејли Мејл" открио је неке од занимљивости из свлачионице у којој је боравио пуних 17 сезона.

"Чепи" је испричао да је имао одличан однос са Мариом Балотелијем, који га је лично задужио да одштампа чувену мајицу са поруком "Wхy Алwаyс Ме?" ("Зашто увек ја?").

Италијан је мајицу обукао испод дреса на мечу против Манчестер јунајтеда, а након гола ју је и показао као одговор бројним таблоидним текстовима у којима се некада талентовани фудбалер оптужује за многе несташлуке. А није да их није било...

"Нема непредвидљивијег човека на планети од њега. Када је добио црвени картон против Арсенала бацио је копачку тако јако да је прошла кроз плазма ТВ у свлачионици", испричао је Чепмен и додао: "Био је паметан, нимало глуп, и уз то веома великодушан, давао је бескућницима брдо новца".

Док је давао бескућницима - није плаћао казне.

"Питао се зашто му је полиција стално односила ауто... Био је војничких боја и паркирао га је преко "дупле жуте" испред ресторана усред бела дана. Кад сам отворио његов ормарић у свлачионици казне за паркирање су само излетеле. Односили су му кола 27 пута!"



Испричао је Чемпен и да су Балотели и Бразилци пред меч њему показивали трик, а уколико би успео да га понови - наградили би га са 50 фунти.

За разлику од њих, никако се није слагао са Робертом Манћинијем.

Некадашњег тренера Ситија, који је освојио и титулу са "грађанима", поштује због резултата, али није му се свиђало то што је стално био расположен за свађу. Било је испада са Џоом Хартон, Џолеоном Лескотом, Самирем Насријем, Едином Џеком, Компанијем и Тевезом...

Све се променило када је дошао Пелегрини, миран и сталожен.

"Чепи" је испричао и да је Гаел Клиши имао чудан ритуал да на меч истрчава у рукавицама, а потом их скида, док је голман Петер Шмајхел инсистирао на томе да током загревања, првог и другог полувремена носи различит дрес, а пред меч је од економа захтевао да овај сакрије рукавице како их нико не би дотакао.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар