Просинечки: Какве су амбиције БиХ?

Роберт Просинечки потврдио је и хрватским медијима да долази на преговоре са Фудбалским савезом Босне и Херцеговине око преузимања клупе "змајева".

Фудбал 26.11.2017 | 19:00
Просинечки: Какве су амбиције БиХ?
Сљедеће седмице, некадашњи тренер Црвене звезде и селекције Азербејџана долази у Сарајево на преговоре који ће дати одговор на питање, хоће ли бити насљедник Мехмеда Баждаревића.

"Назвали су људи из Фудбалског савеза БиХ. Да, долазим на разговор", рекао је "Јутарњем листу" "Велики Жути" из Бакуа.

Према његовим ријечима, да би конкретније говорио о могућем преузимању репрезентације БиХ, мора најприје да обави разговор са људима из Савеза.

"Требам сагледати о чему се ради. Примарно какве су амбиције репрезентације Босне и Херцеговине. Они свакако имају добру репрезентацију. Али, немам појма док с њима не попричам. Можда сам само један од кандидата за селекторску функцију. Углавном, долазим у Загреб, па ћемо онда идуће седмице видјети шта ће бити на разговорима. То је то, нема никаквих других информација". додао је Просинечки.

Загребачки лист из "поузданих извора" је сазнао да ФС БиХ јако жели Просинечког на својој клупи иако то не значи да ће Велики Жути и пристати да постане селектор "змајева".

Међутим...

"Чињеница да долази на разговор из Азербејџана, да га занимају амбиције репрезентације БиХ, да је казао да је добра, све говори у прилог томе да би његов одговор након разговора могао бити позитиван", пише хрватски дневник.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дамир

26.11.2017 18:25

То жути гледао сам те као фудбалера био си веле мајстор можеш то и као селектор знам

ОДГОВОРИТЕ