Бјелица има опет проблем са стопалом!

Немања Бјелица, кошаркаш Минесоте Тимбербвулвс, претходне ноћи није играо у поразу своје франшизе од Мајами Хита.

Кошарка 25.11.2017 | 13:15
Бјелица има опет проблем са стопалом!
Пред почетак меча појавила се информација да је крилни играч поново осетио бол у стопалу и Тим Тибодо није желео ништа да ризикује.

Бјелица је прошле сезоне пропустио последњих 15 утакмица у НБА лиги због фрактуре навикуларне кости стопала, а морао је и на операцију. Српски кошаркаш је због овог проблема пропустио и Евробаскет.

Према информацијама из САД повреда не би требало да буде теже природе, међутим чекају су још званични детаљи повреде. Иначе, Минесота је доживела пораз пред својим навијачима од Мајами Хита 109:97. 

Екипа са Флориде наставила је са добрим партијама после нешто спортијег старта, а до тријумфа су их предводили Вејн Елингтон са 21 поеном, Гран Драгић је имао учинак од 20 поена и шеста асистенција, Вејтерс је убацио 17, док је Вајтсајд имао дабл-дабл учинак 16 поена и 10 скокова.

Код Минесоте тројица играча имала су по 18 поена (Вигинс, Таунс, Батлер), с тим што је Таунс ухватио 11 лопти.

Бобан Марјановић поново није добио минуте од тренера Ван Гандија у великој победи Детроита на гостовању Оклахоми. Пистонси су славили са 99:98, а кош за победу промашио је Расел Вестбрук који имао имао трипл-дабл учинак, 27 поена, 11 асистенција и 11 скокова.

Детроит је предводио Андре Драмонд са 17 поена и 14 скокова, док су добар допринос имали и остали играчи, Иш Смит (15п, 4ас), Табајс Херис (13п и 7ск), Реџи Џексон (12п, 4ас), Стенли Џонсон (11п) и Ејвери Бредли (11п).

Код Оклахоме Кармело Ентони је убацио 20 поена, док је Пол Џорџ постигао 16 поена.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар