Видео - Ивица Илиев: Мишеви, гдје сте сад?!

Партизанова ложа експлодирала од радости након што се тим пласирао у нокаут фазу Лиге Европе. Илиев у екстази, са поруком за "опозицију" и разне критичаре. Погледајте радост челника Партизана и шта је изјавио Илиев!

Фудбал 24.11.2017 | 11:45
Видео - Ивица Илиев: Мишеви, гдје сте сад?!
Партизан је чекао и дочекао - дуго чекано "европско пролеће" се догодило! 

Све оно што је Партизан просипао годинама уназад, а често је, готово редовно, играо у групним фазама европских такмичења (најчешће у Лиги Европе), онај несрећни пораз од Аугзбурга пре две године... садашња генерација је "наплатила".

Ложа на западној страни стадиона Партизана, где седе челници клуба, након што је судија свирао крај меча Партизан - Јанг Бојс, а на семафору стајало 2:1, просто је експлодирала од радости.

Грлили су се и љубили челници Партизана, певали са навијачима, а спортски директор Ивица Илиев је испуштао крике, заплакао...



Када су се страсти смириле, Илиев је дао изјаву за ТВ Партизан која ће се препричавати! Рекао је Илиев да је поносан на све, да је ово обећао још летос, а свим критичарима је поручио: "Неверници једни, верујте нама"!.

"Поносан сам на играче, на стручни штаб, на нашег великог тренера, најпоноснији на наше навијаче, они су нас носили", рекао је Илиев, уз опаску:

"Коментарисали смо током меча да она песма ("Скачи, играј, нападај") има нешто божанско у себи и тај ритам нас је носио. На крилима навијача ми летимо!".

Илиев наглашава да се "Парни ваљак" овиме не зауставља:

"Тамо негде летос сам рекао: 'Правим тим који ће да прође групну фазу Лиге Европе'. Нисам то рекао само ја, то су рекли сви у клубу, тренер, играчи... Велике заслуге свима, ми овде сигурно нећемо стати, имамо велике амбиције, које су на нивоу реномеа овог великог клуба, светог дреса који наши играчи са поносом носе. Дивно је бити човек Партизанаи човек чијим венама тече црно-бела крв. Понос који осећам ја не могу речима да опишем у овом тренутку. Све стаје у једну реч, а то је ИСТОРИЈА".

Партизан је несрећно изгубио од кијевског Динама у Београду (2:3), али ће у последњем колу имати прилику да се баш против Динама у Кијеву, који је изгубио од Скендербега, бори за прво место у Групи Б.

Искористио је Илиев тај меч против кијевског Динама да се обрати разним критчарима, "опозицији"...

"Ми смо изгубили од Динама из Кијева да би се мишеви показали, да би сви неверници показали ко су и шта су, сви они који причају да воле Партизан, а уствари мрзе и себе и све што је црно-бело... Е, они су се сад показали. Неверници једни, верујте нама! Ја сам обећао и свако своје обећање испуњавам... Показали су се они који су причали 'Ђукићу, одлази', 'који је ово фудбал', 'шта играте', 'са оваквом игром нечете далеко'... Нисмо далеко, али ћемо тек далеко да одемо!".

Узвратио је спортски директор Партизана и на критичке коментаре у вези са појединим играчима када су долазили у Партизан. Још је у сећању она његова епска конференција за новинаре када је представљао Огњена Ожеговића, када је повикао: "Ја гарантујем за овог момка!".

"Леонардо је велики играч, али Тавамба толику разлику прави у европским оквирима, да е питам да ли је он већи од Леонарда. Овакву разлику, овакву доминацију у европским утакмицама ниједан играч Партизана никада није правио. Саво Милошевић ми је још летос рекао: 'Не пуштајте Тавамбу, он је најбољи шпиц у земљи'. Сви они који су причали за њега, за Евертона, за друге да ништа не знају, сад се показало да они ништа не знају. Са вама нећемо више да причамо, и немате право да се јављате, а кад се будете јављали, онда ћемо лепо са добрим досијеом о сваком од нас, први Ивица Илиев, заједно са мојим аборцем Жељком Пантићем да ударимо на вас".

Наставио је Илиев у даху:

"Био сам на стубу срама кад сам рекао да ја стојим иза Ожеговића. Ето сада тај омражени играч овако врача! Да не заборавимо Данила Пантића који је експлодирао, Меска Јанковића који је летео по терену, наше срце Евертона, чудесног Јевту, одбрану од челика, нашег великог Владимира и нашег легендарног Салета који уђе да затвори утакмицу".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар